Desinfektion og luftrensning

Desinfektion og luftrensning til gavn for dit helbred

Med desinfektion og luftrensning sørger vi for, at du får et bedre indeklima. Som person i den store verden bliver du både privat og på arbejde udsat for mange forskellige påvirkninger, det kan være alt fra tobaksrøg, pollen, støv, skadelige stoffer, ubehagelige lugte og bakterier.

Men med en luftrensning fjerner du partikler som støv, røg, pollen samt bl.a. dårlig lugt fra et rum – Og på den måde får du et bedre indeklima. Det kan eksempelvis mindske risikoen for hovedpine, allergi og astma, samt med at det har en positiv indflydelse på dit velbefindende og helbred.

Det samme er gældende for desinfektion, hvilket mindsker risikoen for at sprede sygdomme. Især i denne tid er det vigtigt at få desinficeret forskellige overflader, så sygdomme som bl.a. covid-19 ikke spreder sig. Ønsker du en mere sikker hverdag? Så bestil en desinfektion og luftrensning hos os. 

“Vi sikrer, at du får et bedre heldbred”

Ring nu på telefon 23 80 02 14 og book en aftale med vores faglærte medarbejdere.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi står altid til rådighed

  Uanset hvilken situation du står i, hjælper vi rigtigt gerne til. Om du ønsker desinfektion og luftrensning, efter vi har bekæmpet skadedyr, eller bare en luftrensning, hjælper vi dig gerne.

  Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder i alle størrelser. Vi betjener området Sjælland. Skulle du være i tvivl om hvorvidt vi rykker ud til dig? Så sidder vores døgnvagt altid klar til at tage besvare din mail og dit opkald. 

  Desinfektion og luftrensning efter behov

  Vores faglærte medarbejdere får relevant efteruddannelse, så vi altid er klar til at rykke ud selv til de værst tænkelige situationer. Med flere års erfaring har vi været udsat for mange forskellige opgaver. Men ikke alle opgaver er ens, derfor gør vi altid vores bedste for løse dine opgaver til perfektion.

  På denne måde sikrer vi glade kunder, men også at vi selv bliver klogere på, hvad der virker og hvad der ikke virker. Ønsker du en desinfektion og luftrensning, eller anden form for skadeservice? 

  Så giv os et kald på telefon: 23 80 02 14, vi rykker ud døgnet rundt. Du er desuden velkommen til at sende os en mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, om dine behov. På den måde kan vi hurtigt udforme et uforpligtende tilbud til dig.

  Erfaring

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse samt desinfektion og luftrensning.

  Professionelle

  Vi er autoriseret og certificeret.

  Kvalitetsbevidste

  Hurtig service og høj kvalitet. Vi har døgnåbent og kan altid rykke ud.

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse