Dødsboservice 24/7 på hele Sjælland

Skal du til at tømme et dødsbo? Virker opgaven uoverskuelig i denne svære tid. Mange har stået i denne situation før, og vi vil alle komme til det på et tidspunkt. At skulle rydde op i et dødsbo, hvor nogle man har holdt af, har boet, kan for mange virke grænseoverskridende og uoverskueligt.

Bare det at pakke et helt hjem ned, sælge ud af ting, finde plads til hvor det skal stå og gøre rent. Der er en masse arbejdsopgaver, som skal udføres på et ikke særlig sjovt tidspunkt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig for at gøre processen nemmere. Med vores dødsboservice hjælper vi dig, og det foregår selvfølgelig under jeres vilkår.

Vi tager nemlig vores kunder meget seriøst. Vi møder dem altid med respekt og forståelse for hvilken situation de står i. Hvis du skal tømme ud i et dødsbo, kan du trygt gøre brug af vores dødsboservice.

Vi har udført mange af denne slags opgaver, og derfor ved vi, hvordan det skal gribes an. Du skal blot give os et kald på 23 80 02 14. Vi har nemlig døgnåbent, så du kan få fat på os, lige når det passer dig bedst.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Professionel dødsboservice med dine ønsker i fokus

  Vores dødsboservice inkluderer oprydning, rengøring, nedpakning og flytning af indbo samt inventar. Dette kan vi udføre i alle rum. Men hvis du kun ønsker, at vi skal udføre en vis del af arbejdet, kan vi selvfølgelig også det. Vi tilbyder ligeledes luftrensning og desinfektion, hvis dette ønskes.

  Vi kommer gerne ud og vurderer indboet inden opgaven påbegyndes. På denne måde kan vi få diskuteret omstændighederne for rydningen. Vores fokus er altid at imødekomme alle jeres ønsker bedst muligt. Det er vigtigt, at du og din familie kan føle jer trygge ved at lade os udføre arbejdet.

  Herefter underskriver vi en fast pris på opgaven, så du ved hvad det hele vil koste dig uden nogle ekstra omkostninger. Denne aftale er vores kunders garanti for, at alt arbejdet udføres professionelt, sikkert og med respekt for kunden og indboet.

  Modtag et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

  Hvis du har et dødsbo, der skal tømmes, så tag kontakt til os telefonisk på  23 80 02 14. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du skulle have yderligere spørgsmål. Vi besvarer dem alle.

  Hvis du skulle have specielle ønsker i forbindelse med rydning af dødsbo, giver vi dig også gerne et svar.

  Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, som du vil modtage indenfor 24 timer. 

  Erfaring

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse samt desinfektion og luftrensning.

  Professionelle

  Vi er autoriseret og certificeret.

  Kvalitetsbevidste

  Hurtig service og høj kvalitet. Vi har døgnåbent og kan altid rykke ud.

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse