Edderkopper bekæmpelse

Bekæmpelse af edderkopper på Sjælland

Edderkoppen ses normalt ikke som værende et skadedyr, men mere som et nyttedyr. Det er, fordi de nemlig spiser alle former for insekter, især dem som man ikke ønsker som eksempelvis fluer, myg og kakerlakker. Men alligevel ønsker flere at bekæmpe edderkopperne. 

Edderkopperne der findes herhjemme i Danmark, kan ikke påføre os mennesker nogen skade eller smitte os med sygdomme. De er ganske fredelige.

Selvom de små væsner er ufarlige for mennesker, lider mange af araknofobi, altså de har angst for edderkopper. Faktisk lider 12-20% af mænd og kvinder af araknofobi, og det kan for nogle styre hele deres hverdag.

Hvis du lider af araknofobi, er plaget af en stor koncentration af edderkopper eller en masse spindelvæv. Så hjælper vi dig gerne med edderkopper bekæmpelse. Du skal blot kontakte os på 23 80 02 14. Vi har nemlig døgnåbent, så tøv endelig ikke med at ringe til os.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvad kan du selv gøre?

  Når man selv skal bekæmpe edderkopperne, kan det blive til en svær og tidskrævende proces. Men der er nogle små ting, man selv kan gøre som ved at tætne revner og sprækker. På den måde får edderkopperne sværere ved at komme igennem.

  Hvis du oplever dem i større mængder, anbefales det at du tager kontakt til en autoriseret skadedyrsbekæmper. Vi benytter os nemlig af en gift, der kan få edderkopperne til at forsvinde. Denne gift er ikke skadelig for mennesker. Af den grund kan du føle dig helt tryg, ved at lade os bekæmpe edderkopperne.

  Professionel og effektiv edderkopper bekæmpelse

  Vi har hos Skadedyrsbekæmperen udført utallige af behandlinger på forskellige ejendomme, og det anbefales at gentage denne form for behandling en gang om året, hvis man stadig ønsker at være fri for edderkopperne.

  Har du nogle spørgsmål til bekæmpelse af edderkopper, eller andre spørgsmål omkring skadedyrsbekæmpelse? Så kan du altid kontakte os på vores telefon: 23 80 02 14. Hvis det er akut, rykker vi gerne ud på alle tidspunkter af døgnet. 

  Du er også velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi svarer ofte inden for 24 timer.

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse