Skip to content

Skånsom og miljøvenlig skadedyrsservice

AUTORISERET skadedyrsbekæmper: skadedyrsbekæmpelse af alle skadedyr – lige fra væggelus, møl, myrer, bier og muldvarpe til fjernelse af hvepsebo og husmår både hos private og erhverv. Med andre ord – bekæmpelse af alle slags skadedyr.

+Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr.  Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse

ALTID Kunden i centrum. Vi leverer korrekt rengøring og desinficering efter skadedyrsangreb. At opdage skadedyr i sit hjem eller i sin erhvervsejendom er meget ubehageligt og efterlader ofte både synlige efterladenskaber, samt lugtgener. Derfor er det vigtigt, at rengøringen efter at skadedyrene er blevet fjernet, sker så hurtigt og diskret som muligt. Rotter og mus er bærere af bakterier og vira, der kan medføre alvorlige sygdomme hos mennesker, også efter at skadedyrene er væk. Derfor er professionel rengøring og desinficering med kemiske midler påkrævet, for at fjerne smitterisici.

ALTID hurtig og effektiv. Vi behandler mod skadedyr både med og uden gift. Ved nogle behandlinger kombineres dog begge metoder for at sikre kunden den bedst mulige løsning.

Udover dette vil vi selvfølgelig gøre vores bedste, for at du som kunde  kan føle dig tilfreds med vores arbejde.

BS

Medlem af Brancheforeningen

Vi er medlem af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer

Erfaring og uddannelse

Mange års praktisk erfaring med skadedyrskontrol samt relevant uddannelse sikrer en høj faglig standard:

› Autoriseret skadedyrsbekæmper

› Sprøjtecertifikat

› MX certifikat

› Uddannet indenfor rengøring og desinficering

› Medlem af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer

Skadedyrsbekæmperen.dk

AAA+ Skadedyrsbekæmperen

Autoriseret skadedyrsbekæmper
Altid kunden i centrum
Altid hurtig og effektiv: fremme inden for 24 timer på hverdage

Stifter og direktør Jeppe Kaarde

Call Now Button