Skadedyrsbekæmpelse i beboerforening

Har i behov for skadedyrsbekæmpelse i jeres beboerforening?

Skadedyr kan udgøre en alvorlig sundhedsmæssig risiko for jeres beboere. Hurtige reaktioner på problemet øger chancen for en succesfuld udredning.  
Lad os tage en uforpligtende samtale, omkring hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer af med jeres problem.

Få professionel hjælp til bekæmpelse af skadedyr i beboerforeningen

Med over 35 års erfaring som skadedyrsbekæmper kan vi love jer for, at I får præcis den service, der skal til for at slippe af med problemerne i jeres beboerforening.

Med vores komplette skadedyrsbekæmpelse slipper jeres beboere af med de udbudte gæster, en gang for alle! Vi har ligeledes stor forståelse og erfaring med, at alle skadedyr skal behandles forskelligt. Vi har remedierne til at hjælpe jer af med ethvert skadedyrsproblem

Udfyld vores kontaktformular her på siden, og skriv jeres problem, så vender vi retur hurtigst muligt.

Certificeret skadedyrsbekæmper

Skadedyrsbekæmperen er certificeret af miljøstyrelsen, hvilket sikrer jer en skadedyrsbekæmpelse i beboerforeningen under ordentlige forhold. Vi er desuden medlemmer af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer, hvilket blandt andet giver jeres forening adgang til en klageindsats, hvis I imod forventning skulle være utilfredse med vores samarbejde. 

For at kunne være med i brancheforeningen skal man som skadedyrsbekæmper desuden overholde en række etiske retningslinjer. 

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Efteruddannelse er en vigtig del af vores firma

  Vi har i en årrække hjulpet masser af beboerforeninger med deres skadedyrsproblemer. For at vi altid kan udføre den bedste service i tip top kvalitet, er det dog ikke kun erfaringen, som man skal have fokus på. Her hos Skadedyrsbekæmperen efteruddanner vi løbende vores team, så vi altid bliver lært op i de nyeste og bedste løsninger indenfor bekæmpelse af skadedyr i beboerforeninger.

  Akut skadedyrsbekæmpelse i beboerforeninger på hele Sjælland

  Da problemer med skadedyr ofte kan være akutte, har vi hos Skadedyrsbekæmperen altid telefonen på os, alle timer på døgnet året rundt. Dog skal i være opmærksomme på at vi pålægger et gebyr på opgaver efter klokken 17. Er jeres problem derfor mindre akut, anbefaler vi at I ringer til os i hverdagene mellem klokken 9 og 17. 

  Vi klarer alle typer af skadedyrsproblemer

  Selvom der kan være stor forskel på, hvilket problem vores kunder står med, løser vi dem alle. I kan nedenfor få et overblik over de forskellige services vi blandt andet tilbyder. Er jeres problem ikke på listen, må i meget gerne ringe til os. Så tager vi en snak, omkring hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer.

  Borebiller

  Borebiller er en bille som går til angreb på træværk. Det er en lille satan, som man ikke ønsker skal ligge æg, da den formerer sig lyn hurtigt, og kan forvolde stor skade. Hvis i oplever tegn på borebiller i jeres forening, så bør I omgående søge professionel hjælp.
  Læs mere her

  Edderkopper

  Selvom edderkopper ikke ligefrem udgør en sundhedsrisiko i Danmark, lider mange mennesker stadig af angst overfor edderkopper. En boligforening kan blive særligt ramt af edderkopper. Selvom de er nyttedyr kan der være behov for at slå bestanden ned. Det er her vi kommer ind i billedet!
  Læs mere her

  Kakerlakker

  Kakerlakker er, selvom mange ikke ved det, en meget udbredt problematik i Danmark. Ofte befinder de små kryb sig i varme og fugtige omgivelser. Problemet med kakerlakker er, at de er altædende. Håndteres kakerlakker ikke korrekt, formerer de sig hurtigere, end du kan nå at sige ka-ker-lak.
  Læs mere her

  Myrer

  Myrer er ligesom edderkopper nyttedyr ude i naturen. De kan dog være en ulækker fætter, hvis de kommer ind i huset. De har det med at gå i fødevarer, og så kommer de sjældent alene. Hos Skadedyrsbekæmperen tilbyder vi hjælp til dine myrer problemer.
  Læs mere her

  Råger

  Råger kan, ud over at være irriterende at høre på, forårsage skader på afgrøder og bygninger. De kan være smittebærere af alverdens sygdomme. Vi har en professionel jæger, som ud over at regulere fugle, først og fremmest vil forsøge at skræmme fuglene væk fra jeres forening.
  Læs mere her

  Rotter

  Rotter udgør en meget stor sundhedsrisiko for mennesker. De kan være smittebærere af livsfarlige sygdomme, som f.eks. pest og rottesyge (Leptospirose). Derfor er det lovpligtigt at anmelde det, hvis man støder på den lodne fætter.
  Læs mere her

  Skægkræ

  Skægkræ som er i familie med sølvfisk, er en forholdsvis ny invasiv art i Danmark. Den formerer sig hurtigt, og udgør stor skade, da den går i alle fødevarer. I en beboerforening kan skægkræ bevæge sig imellem lejlighederne, og udryddelse i en enkelt lejlighed vil derfor ikke være tilstrækkelig.
  Læs mere her

  Sølvfisk

  Sølvfisk er i modsætning til skægkræ, fuldstændigt harmløse. De lever ofte i husets våde rum som f.eks. på badeværelset. Selvom dyrene ikke udgør nogen risiko for mennesker, kan de i større mængder godt være ulækre at have i sit hjem. Heldigvis er de forholdsvise nemme at få bugt på.
  Læs mere her

  Væggelus

  Væggelus bliver også i kaldt for sengelus eller på engelsk "Bed-Bugs". Væggelus er meget vanskelige at finde, da de gemmer sig i små sprækker og revner. De har det desuden med at bide mennesker, og hvis du har væggelus, vil du næsten ikke være i tvivl. De efterlader små røde mærker, som kan sammenlignes med myggestik.
  Læs mere her

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Rettidig information til jeres beboere

  Skulle i stå med et behov for skadedyrsbekæmpelse i jeres beboerforening, er vi altid gode til at håndtere enhver opgave, professionelt. I beboerforeninger tilbyder vi at assistere med en rettidigt skriftlig information til borgerne. På den måde undgår vi, at der ikke er nogle som lukker op, når vi kommer for at hjælpe jer af med jeres problemer.
   

  Skal vi hjælpe med skadedyrsbekæmpelse til jeres beboerforening?

  Hvis i står med et skadedyrsproblem kan i nemt og hurtigt indhente et godt tilbud ved at udfylde formularen, eller ved at ringe til os på 23 80 02 14 – Vi ser frem til at høre fra jer!
   

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

  skadedyrsbekæmperen

   Find os

   Autoriseret skadedyrsbekæmper

   Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse. Vi er PET godkendte til kongelige slotte og palæer.

   Statsautoriseret

   Bliv ringet op