Skadedyrsbekæmpelse

Her kan du læse 3 grunde til, hvorfor skadedyrsbekæmpelse er den helt rette skadedyrsbekæmper for dig.

Alle priser ekskl. kørsel-, administrations- & miljøgebyr

Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper:

Stor erfaring med skadedyrsbekæmpelse

Det er meget almindeligt i Danmark, at opleve forskellige skadedyrs i ens hjem. Det kan være rigtig frustrerende og ulækkert at have skadedyr rendende. Bekæmpelsen af skadedyrene kan være svær, at komme til livs, da de kan gemme sig utænkelige steder. Skadedyrene kan opstå af flere forskellige årsager. Hvis du døjer med skadedyr i dit hjem, så er du kommet til det rette sted.

Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mere end 35 års erfaring med faget, og vi ved lige præcis, hvordan man bekæmper de uønskede væsener. Vi ønsker, at hjælpe alle på Sjælland, og få fjernet skadedyrene inden de spreder sig, og forværrer situationen.

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse. Vi er PET godkendte til kongelige slotte og palæer.

  Statsautoriseret

  Skadedyrsbekæmpelse med fokus på dyrenes beskyttelse

  Vi transporterer også bortkomne, sårede og omkomne dyr for dyrenes beskyttelse. Det vil altså sige, at de dyr, som ikke overlever processen får en værdig behandling. Ligeledes vil de dyr, som overlever indgrebet blive transporteret til, at modtage den rette hjælp.

  Vi kan kontaktes på telefonen 23 80 02 14 og på mailen kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi snakker gerne med dig omkring, hvilke problemer du har, og hvordan vi mener, vi bedst muligt kan løse dem. Vi kommer også gerne med et godt tilbud, så du kan høre vores priser for den valgte opgave.

  Skadedyrsbekæmpelse af bedste kvalitet

  Med vores mange års erfaring har vi lært og udviklet os meget gennem årernes løb. Hos Skadedyrsbekæmperen vægter vi høj kvalitet og god service som de to vigtigste punkter. Vores kunder har mulighed for at kontakte os 24 timer i døgnet, således at der hurtigt kan tages hånd omkring dine skadedyr. Vi sørger for, at benytte de bedste produkter, så vi kan sikre, at skadedyrene ikke kun forsvinder midlertidigt, men at de forsvinder for altid.

  Selvom vi er klar til, at rykke ud 24 timer i døgnet, så betyder det ikke, at vi udfører nogle opgaver dårligere end andre. Vi tager vores kunder meget seriøst, og sørger altid for at udføre arbejde af højeste kvalitet. Vi møder altid vores kunder med stor forståelse, da vi ved hvor mange problemer skadedyr kan volde ens hjem. Hvis du har brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse i København, så kontakt os i dag.

  Skadedyrsbekæmpelse til attraktive priser

  Vi er hos Skadedyrsbekæmperen erfarne skadedyrsbekæmpere, som løser opgaver af alle typer på hele Sjælland. Priserne for skadedyrsbekæmpere varierer meget alt efter hvilken type opgave der er tale om. Det er derfor svært, at give en pris på forhånd. Vi er nødsaget til at kende størrelse af problemet først.
  Vi hjælper dog alle kunder på Sjælland, og er klar til, at komme til dig. Vi hjælper ligeledes både privatkunder og erhvervskunder. Hvis du står og mangler en  skadedyrsbekæmper på Lolland Falster eller omkring liggende byer som Nysted, Nykøbing Falster eller Vordingborg, så kører vi også gerne dertil. 

  Du har som kunde hos os mulighed for, at ringe til os 24 timer i døgnet. Vi tilbyder vores kunder dette, da vi ved hvor hurtigt et skadedyrsproblem skal løses. Der vil dog blive tilføjet et gebyr for udrykninger efter kl. 17. Vi er dog sikre på, at dette gebyr vil være godt givet ud, når vi har løst dit problem.

  Certificeret skadedyrsbekæmper

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vi specialister i, at bekæmpe de uønskede dyr. Vi har gennem mange års erfaring løst alle typer opgaver indenfor skadedyrsbekæmpelse, som har givet os stor viden omkring de forskellige skadedyr som findes. Derfor kan vi håndtere skadedyr i alle størrelser og arter, som der må findes. Vores erfarne og veluddannede fagfolk arbejder efter højeste standarder, og prøver løbende at finde nye måder at håndtere skadedyrene bedre og hurtigere.

  Vores medarbejdere får altid relevant efteruddannelse for hele tiden at lære nye ting, og håndtering af nye opgaver. Vores virksomhed er ligeledes autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen. Du kan derfor føle dig tryg og sikker ved, at overlade dine problemer i vores hænder.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

  skadedyrsbekæmperen

   Find os

   Bliv ringet op