Skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs-bekæmpelse

Autoriseret skadedyrsbekæmper med stor erfaring i flere typer af skadedyr. Vi bekæmper skadedyr og andre insekter på hele Sjælland.

Akut brug for skadedyrsbekæmpelse?

Akut brug for skadedyrs-bekæmpelse?

Oplever du at være inficeret med skadedyr, er det vigtigt at du hurtigt tager kontakt til en dygtig skadedyrsbekæmper. Vi rykker hurtigt ud og kigger på omfanget af dit problem. Er dit problem akut og omfattende, kan du altid ringe til vores døgnvagt på 23 80 02 14. Vi står altid klar til rykke ud 24/7.

Har du spørgsmål?

Send os en besked og vi kontakter dig indenfor 24 timer

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har bekæmpet borebiller i mange år, med vores erfaring ved vi præcis hvordan de skal bekæmpes.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  Vi leverer altid den bedste service og højeste kvalitet indenfor 24 timer.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Vi kan med stolthed sige at vores virksomhed er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Skadedyr i hjemmet eller på kontoret

  Vi er eksperter i skadedyrsbekæmpelse, og har gennem mange år i branchen opnået stor erfaring med en lang række af skadedyr. Som skadedyrsbekæmper hjælper vi alle på Sjælland, uanset om der er tale om erhvervskunder eller privatkunder. Vi er eksperter i skadedyrsbekæmpelse indenfor en lang række af skadedyr heriblandt en masse insekter, gnavere og fugle.

  Har du i dit hjem eller på din arbejdsplads behov for skadedyrsbekæmpelse? Kontakt os gerne for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig. Herefter kan vi finde en aftale, der passer specifikt til dine behov. Ring til vores døgnvagt på telefonen 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Få professionel og effektiv hjælp hos os

  Skulle uheldet være ude, er vi til at træffe på vores telefon 24 timer i døgnet. Dog opkræver vi et lille gebyr for udrykninger efter kl. 17. Men vi er sikre på, dette gebyr vil være det hele værd, efter at vores arbejde er blevet udført.

  Skulle du være i tvivl, om hvorvidt du har brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse af en dygtig og autoriseret skadedyrsbekæmper, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan tage dialogen over telefonen. Samtidigt rykker vi hurtigt ud, hvis du akut har brug for vores hjælp. Vi kan kontaktes på telefon 28 80 02 14 eller på mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi hjælper alle på hele Sjælland, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

  Vi giver dig også gerne et gratis og uforpligtende tilbud, af din skadedyrsbekæmpelse, som du vil modtage indenfor 24 timer. 

  Tilfredse kunder

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse. Vi er PET godkendte til kongelige slotte og palæer.

  Vi udfører skadedyrsbekæmpelse på hele Sjælland

  Vi udfører skadedyrs-bekæmpelse på hele Sjælland

  Ring gerne til os og hør nærmere.

  Haster din henvendelse, så ring til os på 28 80 02 14, vi besvarer telefonen hele døgnet.