Hvepsebekæmpelse

4.6 Stjerner på Google!
4.6/5

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper:

  Effektiv hvepsebekæmpelse

  Det er ikke uden risiko at gå i gang med at udrydde et hvepsebo. Hvepsene kan blive aggressive, når du angriber deres bo, og det kan resultere i voldsomt mange hvepsestik, hvis du får en sværm af hvepse efter dig. Vil du gerne slippe for selv at gå i krig med hvepsene hjemme i din have, kan du med ro i maven ringe efter os, så vi kan stå for din hvepsebekæmpelse.

  Vi har arbejdet som skadedyrsbekæmper i mere end 35 år, og vi ved præcis, hvordan vi skal gå frem for at få hvepsene væk fra din have eller dit hjem. Hvepsebekæmpelse er et af vores specialer, og vi har allerede hjulpet mange kunder med at slippe af med et eller flere hvepsebo.

  Vi tilbyder hjælp til udrydning af hvepsebo på alle dele af Sjælland.

  Hvepsebekæmpelse inde og ude

  Hvepse er meget opfindsomme, når det kommer til at finde et sted, hvor de kan etablere et hvepsebo. Og der er næsten ingen grænser for, hvor du kan finde et hvepsebo i din have.

  Det kan være i dine børns legehus, i hulmuren på dit hus, under jorden eller et helt fjerde sted. Uanset hvor du støder på et hvepsebo, kan vi træde til og hjælpe med hvepsebekæmpelse under tag eller ude i det fri. Fælles for de forskellige metoder, vi tager i brug, er, at de er harmløse og ganske ufarlige for både dig, dine børn og dine husdyr.

  Det skal være trygt at få vores hjælp – det er en af vores vigtigste værdier som professionelle og erfarne skadedyrsbekæmpere.

  Hvepsebekæmpelse – priser alle kan være med på

  Det er vores tilgang, at alle skal kunne få råd til at få bugt med hvepse eller andre skadedyr hjemme på deres matrikel.

  Derfor kører vi med konkurrencedygtige priser, som også du kan være med på. Hvor meget, det vil koste dig at få vores hjælp, afhænger af det konkrete problem, vi skal hjælpe dig med. For at få oplyst en pris på hvepsebekæmpelse hjemme hos dig vil vi bede dig om at tage kontakt til os.

  Så kan vi give dig en pris på, hvad det vil koste. Ønsker du, at vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig, gør vi også gerne det. Tag gerne kontakt til os allerede i dag, hvis du ikke har tid eller lyst til at vente.

  Du er i trygge hænder med vores hvepsebobekæmpelse

  Når du ringer efter os, bliver du ikke selv blandet ind i arbejdet med hvepsebekæmpelse. Vi medbringer alle de nødvendige remedier, og vi tager os af det hele fra start til slut.

  Alt, du skal gøre, er at vente på, at vores behandling virker. Hos os er du og dit hjem altid i trygge hænder, og du kan vide dig sikker på, at vores metoder er både ufarlige og effektive.

  Vores årelange erfaring gør, at du altid kan ringe efter os, uanset om du har brug for hjælp til bekæmpelse af hvepse i mur eller bekæmpelse af hvepse i jorden.

  Med vores hjælp kan du komme de generende hvepse i din have til livs, så du igen kan nyde dagens måltider på terrassen uden uønsket besøg af sukkerglade hvepse.

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Hvordan kommer du af med et hvepsebo?

  Den nemmeste løsning er naturligvis at ringe efter et firma som os. Men vil du gerne selv i aktion, er der flere måder, du kan gå frem på.

  Er der tale om et frithængende hvepsebo, der er nemt at komme til, kan du sprøjte insektgift ind i bunden af boet (ved indgangshullet). Det får hurtigt hvepsene til at dø, og du kan efter et kvarters tid fjerne hvepseboet.

  En anden løsning er, at du finder en sort affaldssæk frem, som du bruger til at putte rundt om hvepseboet, mens du piller det ned og fjerner det. Vær opmærksom på din påklædning, inden du går i krig med hvepsene i din have.

  Tag gerne en kraftig trøje på, brug et halstørklæde til at dække din hals, dæk dine hænder med tykke handsker, og tag en hat på hovedet beklædt med et myggenet. Sørg for at være så godt dækket til som overhovedet muligt.

  OBS: Er du allergisk over for hvepsestik, vil vi stærkt fraråde, at du selv går ind i kampen mod hvepsenes bo. Så er det bedre at lade en fagmand som os tage over.

  Book en tid hos din lokale skadedyrsekspert

  Du kommer ikke til at vente længe, når du ringer til os. Vi rykker hurtigt ud, når der er bud efter os, og vi sender også gerne en erfaren specialist i hvepsebekæmpelse hen til dig. Det gælder både, hvad enten du ringer som privatperson eller på vegne af en virksomhed. Vi hjælper de steder, hvor der er brug for vores ekspertise.

  Vores virksomhed kører rundt til kunder på hele Sjælland, og du kan få fat i os ved enten at give os et kald på telefon 23 80 02 14 eller ved at sende en mail afsted til os på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Så sørger vi for, at du får den rette hjælp hurtigt og til en god pris.

  Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med bekæmpelse af hvepse i hulmur, bekæmpelse af hvepse i dit skur eller bekæmpelse af hvepse under jorden. Ingen udfordringer med skadedyr er for stor til os og vores erfarne medarbejdere.

  Find os

  Bliv ringet op