Social rengøring

Social rengøring med respekt

Social rengøring er en af vores mange specialer. Vi ved, hvad det kræver at kunne tage hånd om dem, der har brug for det. Mange af vores medarbejdere har selv været i samme situation. Vi er derfor specialister på dette område, og vi ved hvor nødvendigt det er, med en respektfuld og pædagogisk tilgang til mennesket.

“Vi mener man lærer bedst fra mennesker, som selv har stået i samme situation, og derfor tør vi godt kalde os selv for specialister.”

Vores medarbejdere sørger altid for, at udarbejde opgaven med respekt og empati, da vi ved hvor svært det kan være for nogle. Vi forstår vigtigheden i, at have et rent og nydeligt hjem, hvilket også er derfor, vi sætter en ære i at hjælpe dem, som ikke selv har energien til det.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonen for at høre mere.

Ring til os på 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 gode grunde til at vælge os

  Borgeren i centrum

  Vi har altid borgeren i centrum og løser opgaven hensynsfuldt og diskret. Alle parter bliver hørt i processen og oplever et positivt resultat under og efter rengøringe

  Respektfulde

  Vi sørger for at løse opgaven med en respektfuld og nænsom tilgang til beboere og sørger for, at boligen rengøres yderst effektivt.

  Stor forståelse

  Vi har masser af erfaring med alt fra rydning af dødsbo til hjælp mod samlemani, hvilket også bliver kaldt Hoarding Disorder.

  Hvorfor vælge os?

  Ingen opgaver er ens, men alligevel har de alle en ting til fælles. Det kræver en vis erfaring med, at håndtere og kommunikere med borgerne. Den erfaring har vi.

  Vi tilbyder en komplet proces for håndtering af boliger for socialt udsatte medborgere, som har behov for hjælp til rengøring, samt eksempelvis oprydning, udskiftning af møbler, opmagasinering og eventuelt skadedyrsservice. Vi tilbyder også luftrensning og desinfektion, hvis dette ønskes.

   
  social rengøring
  social rengøring støvsugning

  Tilbud på social rengøring

  Med den rette indgangsvinkel til arbejdet, garanterer vi, at arbejdet udføres med respekt og med borgeren i centrum. Vi har givet mange kunder gode oplevelser med vores service. 

  Har du derfor nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager altid en tæt dialog, om de specifikke ønsker, der kunne være til opgaven. Vi vil gøre vores ypperste for at løse opgaven til perfektion, da alle fortjener det bedste. Vi tilbyder rengøringshjælp på hele Sjælland. 

  Kontakt os nu på telefon: 23 80 02 14 eller send os en mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, så hjælper vi gerne til.

  Kundeanmeldelse

  “AAA+ skadedyrsbekæmperen er god til at hjælpe eks.vis psykisk syge eller alkoholiserede borgere med at få gjort rent – få ryddet ud, uden at borgeren føler det som et overgreb. AAA+Skadedyrsbekæmperen er ikke bleg for at gå i gang med selv de mest udfordrende opgaver og vil derfor gerne stille sig til rådighed. Jeg kender firmaet og dets direktør Jeppe Kaarde som yderst professionelle og kan på det kraftigste anbefale dem til alle udsatte borgere.”
  – Eva Møller Bjelke – Sagsbehandler – Gribskov kommune

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse.

  Statsautoriseret

  Bliv ringet op