Desinfektion og luftrensning

Desinficering og luftrensning til gavn for dit helbred

Med desinficering og luftrensning sørger vi for, at du får et bedre indeklima. Som person i den store verden bliver du både privat og på arbejde udsat for mange forskellige påvirkninger. Det kan være alt fra tobaksrøg, pollen, støv, skadelige stoffer, ubehagelige lugte og bakterier.

Men med en luftrensning fjerner du partikler som støv, røg, pollen samt bl.a. dårlig lugt fra et rum – Og på den måde får du et bedre indeklima. Det kan eksempelvis mindske risikoen for hovedpine, allergi og astma, samt med at det har en positiv indflydelse på dit velbefindende og helbred.

Ring nu på telefon 23 80 02 14 og book en aftale med vores faglærte medarbejdere. Du kan også skrive en mail til os: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Luftrensning

  Luftrensning er en proces, hvor der fjernes støv og giftige eller ildelugtende gasser fra luften. Luft med sådanne forureninger forekommer i en lang række af industrielle processer, som for eksempel forbrænding, formaling, tørring, ekstraktion og organiske-kemiske synteser. Men disse dårlige partikler kan findes alle steder, både i det private hjem, arbejdspladser, skoler og institutioner. 

  Med bedre isolering og dobbeltvinduer bliver det svære for luften at cirkulere. Dette giver et dårligt indeklima, og det er dokumenteret, at dårligt indeklima har været et stort problem længe.

  Du kan derfor med en luftrensning få et bedre indeklima ved at fjerne alle de dårlige partikler som støv, røg, pollen samt bl.a. dårlig lugt fra et rum. På den måde sikrer du dig selv for et bedre helbred.

  Desinficering

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi specialiseret os i at udvikle rengøringsmetoder, som hurtigt og effektivt hjælper med at desinficere og inddæmme sygdomme. Det er for, at du som arbejdsgiver eller privatperson, kan få de berørte områder i brug igen og få en normal dagligdag og drift. 

  Er du blandt andet udsat for fnatmider, så udfører vi også en effektiv og skånsom desinficering af fnat, så du kan bo i et sundt hjem.

  Gennem vores mange års erfaring med at desinficere områder for fødevareindustrien, sundhedscentre osv., kan vi godt tillade os, at kalde os selv for specialister i desinficering og specialrengøring, som benytter innovative metoder til at dræbe diverse bakterier. 

  Vi udfører desinficering og luftrensning på hele Sjælland for både private og erhvervskunder. 

  Vi står altid til rådighed

  Uanset hvilken situation du står i, hjælper vi rigtig gerne til. Om du ønsker desinfektion og luftrensning, efter vi har bekæmpet skadedyr eller bare en luftrensning, så hjælper vi dig gerne. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder i alle størrelser. Vi betjener hele området Sjælland. Skulle du være i tvivl, om hvorvidt vi rykker ud til dig? Så sidder vores døgnvagt altid klar til, at besvare din mail eller dit opkald. 

  Gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Find os

  Desinfektion og luftrensning efter dine behov

  Vores faglærte medarbejdere får relevant efteruddannelse, så vi altid er klar til at rykke ud selv til de værst tænkelige situationer. Med flere års erfaring har vi været udsat for mange forskellige opgaver. Men ikke alle opgaver er ens, derfor gør vi altid vores bedste for løse dine opgaver til perfektion.

  På denne måde sikrer vi glade kunder, men også at vi selv bliver klogere på, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Ønsker du en desinfektion og luftrensning, eller anden form for skadeservice eller skadedyrsbekæmpelse? Så giv os et kald på telefon 23 80 02 14, vi rykker ud døgnet rundt. Du er desuden velkommen til at sende os en mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, om dine behov. På den måde kan vi hurtigt udforme et tilbud til dig.

  Bliv ringet op