Skadedyrsbekæmpelse Erhverv

Intet skadedyrsproblem er for stort her hos Skadedyrsbekæmperen. Vi har i mere end 35 år hjulpet masser af erhvervskunder med deres skadedyrsproblemer. Når et skadedyrsproblem bliver opdaget, bør man som virksomhed altid reagere hurtigst muligt. På den måde sikres et lettere forløb og derved også en hurtigere udredning.

Få professionel hjælp til skadedyrsbekæmpelse til erhverv

Med vores mange år i branchen for skadedyrsbekæmpelse har vi erfaringen, som kræves for at kunne løfte større skadedyrsopgaver for erhvervskunder. De fleste skadedyr er verdensmestre i at gemme sig. Med vores professionelle tilgang til skadedyrsbekæmpelse kan din virksomhed komme de små kryb til livs en gang for alle.
 
Vi er eksperter i skadedyrsbekæmpelse erhverv, og har igennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder til en skadedyrsfri arbejdsgang. 
 
Udfyld vores kontaktformular her på siden, og skriv jeres problem, så vender vi retur hurtigst muligt. 

Certificeret skadedyrsbekæmper til erhverv

Vi er certificerede skadedyrsbekæmpere, hvilket giver dig som kunde en sikkerhed i, at arbejdet bliver udført ordentligt. Derudover er vi medlem af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer, som stiller strenge krav til deres medlemmer. Vores kunder har derigennem mulighed for at klage, hvis jeres virksomhed, imod forventning, skulle være utilfredse med udførslen af vores arbejde.
 
Kort fortalt har vi tilladelse til at udføre skadedyrsbekæmpelse med de fornødne midler, uden at være til fare for andre end dem, som bekæmpelsen målrettes imod. 

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Den bedste skadedyrsbekæmpelse til erhverv

  Som nævnt tidligere har vi mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse til erhvervskunder. Vores team bliver løbende trænet op i de nyeste og bedste metoder til skadedyrsbekæmpelse. 

  Akut skadedyrsbekæmpelse på Sjælland

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi forståelse for, at nogle problemer er mere akutte end andre. Derfor har vi valgt at have en akutlinje, hvor vores kunder kan få hjælp til skadedyrsproblemer døgnet rundt, men også året rundt. Dog skal det nævnes, at der vil blive pålagt et gebyr på arbejde udført efter klokken 17 i hverdagene og hele dagen i weekenden.

  Vi tilbyder

  i tilbyder et bredt udvalg af skadedyrsbekæmpelse til erhverv. Her under kan du få et overblik over et udsnit af vores ydelser. Er jeres problem ikke på listen, eller tvivler i, om hvorvidt der er brug for skadedyrsbekæmpelse? Ring til os på 23 80 02 14, så tager vi en snak om jeres behov.

  Borebiller

  Borebiller er som navnet antyder, biller der borer sig igennem træværk. Problemet med de små biller er, at de formerer sig hurtigt, og derved kan opnå katastrofal beskadigelse at træværk. I værste tilfælde, vil et borebille angreb resultere i et hjem med risiko for at brase sammen.
  Læs mere her

  Edderkopper

  Edderkopper er egentligt nyttedyr, som gavner naturen på mange måder. Alligevel syntes de fleste mennesker ikke godt om edderkopper. Oplever i problemer med ualmindeligt mange edderkopper i jeres virksomhed, kan det have en negativ effekt på jeres medarbejdertilfredshed og desuden også jeres kunder.
  Læs mere her

  Kakerlakker

  Man skulle ikke tro det, men kakerlakker er et meget udbredt fænomen her hjemme i Danmark. De holder oftest til i varme og fugtige områder, og kan være svære at få bugt med. Behandles kakerlakker ikke korrekt, risikerer man at de formerer sig til et niveau, hvor de er næsten umulige at få bugt med. I bør derfor reagere hurtigt.
  Læs mere her

  Myrer

  Ligesom edderkopperne er myrer nyttedyr. Det er dog de færreste, som synes at myrer gør nytte inde i huset. Myrer går i alle fødevarer og specielt sukkerholdige fødevarer står for skud. Derfor tilbyder vi vores erhvervskunder at afhjælpe myrer problemerne.
  Læs mere her

  Råger

  Råger er en plage for rigtigt mange mennesker i Danmark. Ikke alene larmer de. De er også smittebærere af sygdomme. Hos Skadedyrsbekæmperen tilbyder vi at hjælpe jer af med fuglene. Vi har en tilknyttet jæger hos os.
  Læs mere her

  Rotter

  Støder man på en rotte har man som virksomhed pligt til at melde det. Dette skyldes at rotter bærer på sygdomme, som i værste tilfælde kan være livsfarlige for mennesker. Arbejder I en virksomhed, som arbejder med fødevarer bør rotteproblemer håndteres før noget som helst andet.
  Læs mere her

  Skægkræ

  Mange forbinder skægkræ med sølvfisk. Det er ikke helt uden grund. De ligner nemlig sølvfisk i en forstørret udgave. Skægkræ udgør ikke en akut sundhedsrisiko, men forvolder dog stadig enorm skade da den går i fødevarer. Har i problemer med skægkræ, bør i kontakte en professionel hurtigst muligt.
  Læs mere her

  Sølvfisk

  Sølvfisk er ikke til fare for os mennesker. De befinder sig i de fleste hjems våde rum som f.eks. på badeværelset eller i bryggerset. Dog kan de i store mængder være ulækre at have på arbejdspladsen.
  Læs mere her

  Væggelus

  Væggelus er det samme som "bed-bugs". De har det med at ligge i tøj og huler. De er blodsugere og kommer de i kontakt med mennesker, efterlader de som regel mange små røde stik. Vi tilbyder hjælp til at komme af med væggelusene en gang for alle!
  Læs mere her

  3 Grunde til at vælge os til skadedyrsbekæmpelse erhverv

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Vi tilbyder vores erhvervskunder skadedyrsbekæmpelse til konkurrencedygtige priser

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vores første prioritet altid vores tilfredse kunder. Da de fleste skadedyrsproblemer er akutte, er der ofte ikke tid til at indhente tilbud fra flere forskellige skadedyrsbekæmpere. Derfor tilbyder vi vores kunder løsninger til priser, hvor vores konkurrenter har svært ved at følge med. 
   
  På den måde behøver i ikke at tænke på prisen, velvidende om at I allerede har fået en god aftale i hus. Kvaliteten på vores arbejdsopgave vil ligeledes være i den øverste skala på markedet.
   
  I kan hurtigt og nemt indhente et tilbud ved at udfylde formularen, eller ved at ringe til  på 23 80 02 14 – Vi glæder os til at høre fra jer. 

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

  skadedyrsbekæmperen

   Find os

   Autoriseret skadedyrsbekæmper

   Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse. Vi er PET godkendte til kongelige slotte og palæer.

   Statsautoriseret

   Bliv ringet op