Væggelus bekæmpelse

4.6 Stjerner på Google!
4.6/5

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper:

  Væggelus bekæmpelse i hjemmet

  Hvis du oplever det mindste tegn på væggelus, så er det vigtigt, at du tager hånd om det med det samme. Væggelus spreder sig i meget høj fart, og inden du ved af det, vil du kunne finde væggelus i alle rummene i dit hus. Hvis man bor i tætbebyggede områder eller lejligheder kan det ligeledes sprede sig til resten af opgangen.

  Sommertiden i Danmark er typisk den sæsonen, hvor vi ser flest væggelus. Folk er ude og rejse, og vi har en tendens til at slæbe væggelusene med hjem fra ferien. Man skal derfor være ekstra opmærksom på væggelus både før og efter sin rejse.

  Hvis du har oplevet tegn på væggelus i dit hjem, så tøv ikke. Det er altid muligt, at tage kontakt til Skadedyrsbekæmperen. Vi har åbent 24 timer i døgnet, og vil forsøge at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Effektiv bekæmpelse af væggelus

  Vi har hos Skadedyrsbekæmperen mere end 35 års erfaring i branchen. Vi har derfor prøvet, at håndtere alle forskellige typer opgaver ved faget. Mange af vores kunder har førhen haft problemer med væggelus, som vi har løst for dem. 

  Vi anbefaler altid at væggelus bekæmpes af en professionel, da det næsten er umuligt, at skulle kæmpe med selv. Vi kan som professionelle behandle og udlægge den rette gift til at bekæmpe skadedyrene. På den måde kan du som kunde vide dig sikker på, at væggelusene ikke vender tilbage og ødelægger dit hjem.

  Pris for væggelus bekæmpelse

  Priserne for bekæmpelse af væggelus kan variere meget fra opgave til opgave. Alt efter størrelsen på opgaven vil priserne svinge meget. Vores bekæmpelse af væggelus pris starter fra kr. 1.895,- inkl. moms. Vi gør dog alt, hvad vi kan for at være så konkurrencedygtige på vores priser som muligt.

  Vi kan dog aflægge dig et besøg, og herved vurdere opgavens omgang, og herved en pris. Vi vil herefter give dig et godt tilbud, som du kan tage op til overvejelse. Vi tilbyder dog altid vores kunder en sikkerhed, som indebærer, at vores arbejde ikke er klaret, før vi er sikre på, at husbukken er væk, og har forebygget, at de ikke dukker op igen.

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Certificeret skadedyrsbekæmper

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vi stolte af, at kunne kalde os for certificeret og autoriseret skadedyrsbekæmper. Vi er en virksomhed bestående af erfarne fagfolk, som arbejder efter højeste standarder. Vi arbejder hele tiden efter, at finde nye og bedre metoder til, at bekæmpe de skadedyr, som vi møder i vores hverdag. 

  Vi prøver hele tiden på, at udvikle os, og forbedre os, så vi kan yde den bedste service overfor vores kunder med brug af de bedst mulige produkter. Vores medarbejdere modtager også altid relevant efteruddannelse, så vi sikrer, at de kan varetage alle typer opgaver, og at de kan gøre dette til perfektion.

  Vi er hos Skadedyrsbekæmperen autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen. Du kan derfor trygt overlade dine skadedyrsproblemer til os, og vide dig sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt og under de rigtige og korrekte regler og vilkår. 

  Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse. Du kan altså vide dig sikker på, at skadedyrene som overlever vil få den rette behandling, og ligeledes vil de skadedyr som vi slår ihjel. Vi er PET gokendte til kongelige slotte og palæer.

  Akut væggelus bekæmpelse hos Skadedyrsbekæmperen

  Hos skadedyrsbekæmperen tilbyder vi vores kunder mulighed for, at kontakte os 24 timer i døgnet. Det betyder altså, at hvis du står med et akut skadedyrsproblem om natten, så er vi klar til, at rykke ud til dig. Vi opkræver dog som nævnt ovenfor et lille gebyr for udrykninger efter kl. 17. Vi mener dog, at det lille beløb vil være givet godt ud, når vi har løst dit skadedyrsproblem.

  Vi står ligeledes også klar til, at tage en snak med dig over telefonen. Her kan vi drøfte hvilke skadedyr du har, og hvordan vi bekæmper disse. Du kan prøve så vidt som muligt, at forklare dit problem, og vi vil herefter forsøge, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi kan efterfølgende tage en opfølgende snak omkring vores vurdering af dit problem, og en mulig løsning på dette problem.

  Ofte stillede spørgsmål - Væggelus

  Væggelus spredes oftest ved rejser, hvor de uforvarende medføres hjem i kufferter og tøj efter ferier, især i forårs- og sommermånederne. Disse måneder ser en øget spredning, da mange vender hjem til Danmark fra internationale destinationer. Hoteller er særligt sårbare over for væggelus på grund af deres høje gæstegennemstrømning fra forskellige lande, hvor væggelus er mere almindelige.

  En anden kilde til spredning er købet af brugte møbler og tøj. Væggelus kan overleve i op til et år uden næring, så det er vigtigt at inspicere brugte genstande nøje, før de indføres i hjemmet.

  Væggelus kan også flytte mellem lejligheder, især under flytning eller renovering, hvor de kan slippe væk fra møbler og sprede sig til nye omgivelser. Disse insekter kan hverken flyve eller hoppe, men bevæger sig ved at kravle eller ved utilsigtet transport via mennesker.

  At opdage væggelus kan være udfordrende, da de er eksperter i at gemme sig. Det første indikator er typisk kløende udslæt, som opstår, når du vågner.

  Væggelus foretrækker at opholde sig nær deres vært om natten, så det er en god ide at inspicere området omkring din seng. Tjek specielt sengen og møbler tæt på for kroge, revner og sprækker, hvor de kan gemme sig. Indikatorfælder kan også anvendes for at afgøre, om der er væggelus i hjemmet. Hvis du støder på et insekt, som du er usikker på, kan du altid kontakte os for identifikation.

  Der er visse tegn, der kan indikere tilstedeværelsen af væggelus:

  Blodpletter og ekskrementer: Blodpletter på sengetøj eller små sorte prikker omkring sengen kan være tegn på væggelus.

  Øget skældannelse: Væggelus kan medføre øget skældannelse, som ofte findes i nærheden af hvor de gemmer sig.

  Lugt: En mærkbar, ubehagelig lugt kan opstå, hvis du har et stort angreb af væggelus.

  Bidemærker: Væggelusbid er røde, kløende og har typisk en sort prik i midten. Bidene ses ofte klynget sammen på kroppen.

  Væggelus er små insekter, hvor en voksen typisk måler mellem 4-5 mm og en nyudklækket larve kun er 1-2 mm lang. For at identificere dem præcist kan det være nødvendigt at anvende en lup. Farven på en væggelus varierer afhængigt af, om de har indtaget blod eller ej. Uden blod er de næsten gennemsigtige til lysebrune, men de bliver rustrøde efter at have suget blod. Voksne væggelus har generelt en mørkere farve.

  Væggelus har en oval og flad krop, som kan blive mere afrundet, når de er mættede af blod, lignende en æblekerne. De har seks ben, tre på hver side tæt ved hovedet. Derudover har de to følehorn på hovedet, som er kortere end benene og kan være svære at skelne fra benene uden forstørrelse. Øjnene på væggelus er små, sorte og fremstående, placeret på hver side af hovedet.

  Væggelus forårsager ikke fysisk skade på dit hjem eller møbler, men de kan efterlade misfarvninger på sengetøj og lister på grund af deres ekskrementer. Det er ikke kendt, at væggelus spreder sygdomme blandt mennesker.

  Dog kan væggelus have en betydelig negativ indvirkning, både mentalt og fysisk. De angriber om natten og kan forårsage hævelser og kløe, samt allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Deres bid kan være svære at skelne fra myggestik eller andre insektbid, da de ofte optræder i rækker eller mere spredt, typisk langs blodårer. Reaktioner på bid varierer fra person til person; nogle kan opleve synlige symptomer inden for få timer, mens det hos andre kan tage op til en uge.

  Den psykologiske effekt af at vide, at væggelus kan angribe mens man sover, kan være yderst stressende og ubehagelig. Udfordringerne med at bekæmpe en infestation, som kan vare ved i lang tid, tilføjer yderligere en belastning til situationen.

  Lej en væggelus damper og bekæmp væggelus effektivt og giftfrit

  Er du også træt af væggelus? Ønsker du selv at stå for bekæmpelsen uden giftige midler? Så er en væggelus damper den perfekte løsning til dig! Hos Skadedyrsbekæmperen kan du nemt og billigt leje en væggelus damper til kun 1.500 kr. pr. dag.

  Denne innovativ løsning er 100% effektiv og dræber både æg, nymfer og voksne væggelus. Dampen har en temperatur på 180°C, som forårsager et termisk chok, der effektivt bekæmper væggelusene og deres æg – helt uden brug af gift.

  Væggelus kan være en udfordring at bekæmpe, men med vores væggelus damper kan du selv stå for størstedelen af bekæmpelsen og spare helt op til 5.000 kr. på din regning. 

  Så hvorfor ikke prøve vores væggelus damper og slippe af med de irriterende insekter på en effektiv og giftfri måde? Kontakt os i dag og lej en væggelus damper til din bekæmpelse af væggelus.

  Hvordan behandler vi væggelus?

  Vores gift behandling er den mest effektive, men kombineres ofte med andre metoder som damp, fryse- og varmebehandling. Vi vil sprøjte med vores giftstoffer over nogle gange, og herefter udføre en efterbehandling nogle dage efter således, at du kan være sikker på, at væggelusene er væk. Du kan være sikker på, at skadedyrsproblemet vil blive håndteret korrekt, og du roligt kan vinke farvel til væggelusene.

  Vi anbefaler, at du før og efter behandlingen vasker alt dit tøj, eller at du fryser det ned til under -18 grader i minimum 2 døgn. På den måde kan du være sikker på, at der ikke sidder væggelus i dit tøj efter behandlingen, og at de ikke vender tilbage efter vores sidste behandling.

  Vores team

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vi et team med mere end 35 års erfaring i branchen. Vi er et team bestående af veluddannede fagfolk, som står klar til, at hjælpe dig med vores professionelle vurdering. Vi har igennem mange år hjulpet vores kunder af med flere forskellige typer skadedyr, og du kan være sikker på, at vi også står klar til at hjælpe dig. Vi står klar til, at hjælpe vores kunder på hele Sjælland.

  Hvis du står og mangler hjælp til bekæmpelse af væggelus eller andre skadedyr, så tøv ikke. Kontakt os på 23 80 02 14 alle 24 timer i døgnet, eller skriv en mail til os på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, og så vil vi prøve, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi kan herefter drøfte hvilke fremgangsmåde vi vil anvende, og hvad dette vil koste for dig.

  Find os

  Kontakt en erfaren væggelus bekæmper

  Hvis du oplever problemer med væggelus, anbefaler vi dig stærkt, at du tager kontakt til en skadedyrsbekæmper. Kontakt os gerne i dag, og så vil vi med glæde hjælpe dig med bekæmpelsen af væggelus. De forsvinder desværre ikke af sig selv, og jo hurtigere vi starter behandlingen, jo mindre risiko er der for, at de spredes.

  Ønsker du professionel råd og vejledning, står vi ligeledes til rådighed for dette. Ring til os på 23 80 02 14 eller send os en mail på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi vil forsøge, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi har åbent alle døgnets timer, også i weekenderne, så der er rig mulighed for, at tage kontakt til os, når det passer dig bedst.

  Bliv ringet op