Væggelus bekæmpelse

Skadedyrsbekæmperen tilbyder 24 timers service med væggelus bekæmpelse. Vi har mange års erfaring, og har igennem årerne håndteret alle forskellige typer opgaver som omhandler skadedyr især væggelus.

Væggelus bekæmpelse i hjemmet

Hvis du oplever det mindste tegn på væggelus, så er det vigtigt, at du tager hånd om det med det samme. Væggelus spreder sig i meget høj fart, og inden du ved af det, vil du kunne finde væggelus i alle rummene i dit hus. Hvis man bor i tætbebyggede områder eller lejligheder kan det ligeledes sprede sig til resten af opgangen.

Sommertiden i Danmark er typisk den sæsonen, hvor vi ser flest væggelus. Folk er ude og rejse, og vi har en tendens til at slæbe væggelusene med hjem fra ferien. Man skal derfor være ekstra opmærksom på væggelus både før og efter sin rejse.

Hvis du har oplevet tegn på væggelus i dit hjem, så tøv ikke. Det er altid muligt, at tage kontakt til Skadedyrsbekæmperen på telefon 23 80 02 14 eller du kan sende os en mail på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi har åbent 24 timer i døgnet, og vil forsøge at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Erfaren specialist i bekæmpelse af væggelus

  Vi har hos Skadedyrsbekæmperen mere end 35 års erfaring i branchen. Vi har derfor prøvet, at håndtere alle forskellige typer opgaver ved faget. Mange af vores kunder har førhen haft problemer med væggelus, som vi har løst for dem. Vi anbefaler altid at væggelus bekæmpes af en professionel, da det næsten er umuligt, at skulle kæmpe med selv. Vi kan som professionelle behandle og udlægge den rette gift til at bekæmpe skadedyrene. På den måde kan du som kunde vide dig sikker på, at væggelusene ikke vender tilbage og ødelægger dit hjem.

  3 gode grunde til at vælge os til din væggelus bekæmpelse

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har flere års erfaring, og vi ved med garanti, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service og den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Vores virksomhed er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Hvordan behandler vi væggelus?

  Vores gift behandling er den mest effektive, men kombineres ofte med andre metoder som damp, fryse- og varmebehandling. Vi vil sprøjte med vores giftstoffer over nogle gange, og herefter udføre en efterbehandling nogle dage efter således, at du kan være sikker på, at væggelusene er væk. Du kan være sikker på, at skadedyrsproblemet vil blive håndteret korrekt, og du roligt kan vinke farvel til væggelusene.

  Vi anbefaler, at du før og efter behandlingen vasker alt dit tøj, eller at du fryser det ned til under -18 grader i minimum 2 døgn. På den måde kan du være sikker på, at der ikke sidder væggelus i dit tøj efter behandlingen, og at de ikke vender tilbage efter vores sidste behandling.

  Pris for væggelus bekæmpelse

  Priserne for bekæmpelse af væggelus kan variere meget fra opgave til opgave. Alt efter størrelsen på opgaven vil priserne svinge meget. Vores bekæmpelse af væggelus pris starter fra kr. 1.895,- inkl. moms. Vi gør dog alt, hvad vi kan for at være så konkurrencedygtige på vores priser som muligt.

  Vi kan dog aflægge dig et besøg, og herved vurdere opgavens omgang, og herved en pris. Vi vil herefter give dig et godt tilbud, som du kan tage op til overvejelse. Vi tilbyder dog altid vores kunder en sikkerhed, som indebærer, at vores arbejde ikke er klaret, før vi er sikre på, at husbukken er væk, og har forebygget, at de ikke dukker op igen.

  væggelus

  Vores team

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vi et team med mere end 35 års erfaring i branchen. Vi er et team bestående af veluddannede fagfolk, som står klar til, at hjælpe dig med vores professionelle vurdering. Vi har igennem mange år hjulpet vores kunder af med flere forskellige typer skadedyr, og du kan være sikker på, at vi også står klar til at hjælpe dig. Vi står klar til, at hjælpe vores kunder på hele Sjælland.

  Hvis du står og mangler hjælp til bekæmpelse af væggelus eller andre skadedyr, så tøv ikke. Kontakt os på 23 80 02 14 alle 24 timer i døgnet, eller skriv en mail til os på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, og så vil vi prøve, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi kan herefter drøfte hvilke fremgangsmåde vi vil anvende, og hvad dette vil koste for dig.

  Certificeret skadedyrsbekæmper

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vi stolte af, at kunne kalde os for certificeret og autoriseret skadedyrsbekæmper. Vi er en virksomhed bestående af erfarne fagfolk, som arbejder efter højeste standarder. Vi arbejder hele tiden efter, at finde nye og bedre metoder til, at bekæmpe de skadedyr, som vi møder i vores hverdag. Vi prøver hele tiden på, at udvikle os, og forbedre os, så vi kan yde den bedste service overfor vores kunder med brug af de bedst mulige produkter. Vores medarbejdere modtager også altid relevant efteruddannelse, så vi sikrer, at de kan varetage alle typer opgaver, og at de kan gøre dette til perfektion.

  Vi er hos Skadedyrsbekæmperen autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen. Du kan derfor trygt overlade dine skadedyrsproblemer til os, og vide dig sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt og under de rigtige og korrekte regler og vilkår. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse. Du kan altså vide dig sikker på, at skadedyrene som overlever vil få den rette behandling, og ligeledes vil de skadedyr som vi slår ihjel. Vi er PET gokendte til kongelige slotte og palæer.

  Akut væggelus bekæmpelse hos Skadedyrsbekæmperen

  Hos skadedyrsbekæmperen tilbyder vi vores kunder mulighed for, at kontakte os 24 timer i døgnet. Det betyder altså, at hvis du står med et akut skadedyrsproblem om natten, så er vi klar til, at rykke ud til dig. Vi opkræver dog som nævnt ovenfor et lille gebyr for udrykninger efter kl. 17. Vi mener dog, at det lille beløb vil være givet godt ud, når vi har løst dit skadedyrsproblem.

  Vi står ligeledes også klar til, at tage en snak med dig over telefonen. Her kan vi drøfte hvilke skadedyr du har, og hvordan vi bekæmper disse. Du er ligeledes også velkommen til, at tage kontakt til os via mail. Du kan prøve så vidt som muligt, at forklare dit problem, og vi vil herefter forsøge, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi kan efterfølgende tage en opfølgende snak omkring vores vurdering af dit problem, og en mulig løsning på dette problem.

  Find os

  Kontakt en erfaren væggelus bekæmper

  Hvis du oplever problemer med væggelus, anbefaler vi dig stærkt, at du tager kontakt til en skadedyrsbekæmper. Kontakt os gerne i dag, og så vil vi med glæde hjælpe dig med bekæmpelsen af væggelus. De forsvinder desværre ikke af sig selv, og jo hurtigere vi starter behandlingen, jo mindre risiko er der for, at de spredes.

  Ønsker du professionel råd og vejledning, står vi ligeledes til rådighed for dette. Ring til os på 23 80 02 14 eller send os en mail på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi vil forsøge, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi har åbent alle døgnets timer, også i weekenderne, så der er rig mulighed for, at tage kontakt til os, når det passer dig bedst.