Kakerlakker bekæmpelse

Kakerlakker bør du slippe af med hurtigst muligt. Få professionel hjælp ved kakerlakker bekæmpelse

Kakerlakker bekæmpelse på alle ejendomme

Kakerlakker formerer sig ekstremt hurtigt, og de angriber stort set alle typer fødevarer. En kakerlak er praktisk talt altædende. Bekæmpelse af kakerlakker skal foretages af en professionel, da man kan risikere at øge koncentrationen fra 0 til 100, hvis ikke man ved, hvad man laver.

Kakerlakken er oftest til at finde i varme og fugtige omgivelser, hvorfor de tit er til at finde bag oliefyr, ovne samt andre hvidevarer, der afgiver en vis varme og fugt. 

Heldigvis har vi hos Skadedyrsbekæmperen flere års erfaring, og har løst mange opgaver indenfor bekæmpelse af kakerlakker, samt anden skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har problemer med kakerlakker, så ring til os allerede i dag på 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi har åbent 24 timer i døgnet, og kan derfor altid lave en udrykning, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 gode grunde til at vælge os

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Med vores mange års erfaring med bekæmpelse af insekter, ved vi også hvordan kakerlakker skal bekæmpes.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  Vi tilbyder hurtig service og høj kvalitet, vi har bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Vores virksomhed er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Bekæmpelse af kakerlakker

  Der findes flere måder at bekæmpe kakerlakker på, men gift viser sig at være yderst effektivt. Ofte er det nødvendigt at kombinere gift behandlingen med alternative metoder som damp-, fryse- og varmebehandling.

  Det er, fordi når specielle giftstoffer er i brug, er det vigtigt, at bekæmpelse af kakerlakker foretages af en autoriseret skadedyrsbekæmper. På den måde kan du være sikret at brugen af diverse sprøjtemidler og bekæmpelser, er udført efter alle gældende regler på området.

  Står du og mangler en skadedyrsbekæmper til at bekæmpe kakerlakker, så kontakt os allerede i dag på 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

   
  bekæmpelse af kakerlakker

  Kort om kakerlakken

  Mange forbinder kakerlakker med et insekt, man kun ser, når man er på ferie i Syden, Asien eller Latinamerika. Men kakerlakker er ikke en ualmindelig gæst i de danske hjem, tværtimod.

  Kakerlakker er primitive insekter, som er nært beslægtede med både græshopper og fårekyllinger. De kan være smittebærere af farlige sygdomme som salmonella, mavekatar, tarmkatar og dysenteri. Det er sygdomme, der kan overføres til mennesker og kan smitte fra både afløb, toiletter og køkkener. Deres ekskrementer kan fremkalde allergiske reaktioner, og lugten kan samtidigt være yderst ubehagelig.

  Kakerlak bekæmpelse pris

  Vi har ingen faste prislister, hvorfor vi ikke kan give dig en pris på forhånd. Det afhænger kort sagt af opgavens omfang, og hvordan den skal løses. Herefter underskriver vi begge en kontrakt. Det er din garanti som kunde for, at du får, hvad du betaler for. 

  Find os

  Kontakt os allerede i dag

  Uanset hvor på Sjælland du bor eller befinder dig, kommer vi gerne og hjælper dig med at bekæmpe kakerlakker. Vi hjælper alle både privatpersoner og virksomheder. Med så mange år i branchen har vi garanteret allerede løst et problem, som minder om dit.

  Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 23 80 02 14 eller mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Herefter kan vi tage den indledende samtale og spore os ind på problemets omfang, og hvad det vil kræve for at løse det. Hvis du oplever problemer med kakerlakker eller andet skadedyr, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme.