Rottebekæmpelse

Innovativ, giftfri og intelligent rottebekæmpelse. Vi gør brug af de bedste metoder til bekæmpelse af rotter på hele Sjælland

Professionel bekæmpelse af rotter

Det er lovpligtigt at anmelde rotter. Rotter udgør en alvorlig sundhedsrisiko for mennesker og husdyr. Det er nemlig ikke kun i byområder med restauranter og affald, hvor rotter færdes åbenlyst, men også på landet.

Årsagen er at rotter, samt deres urin og ekskrementer kan smitte mennesker med dødelige sygdomme, som pest og rottesyge (Leptospirose). Rotter kan få adgang til huset via afløb, kloakken og tilmed direkte via toilettet. Hvis rotter derfor har været i berøring med mad eller andre materialer, som mennesker benytter, kan smitten også opstå. Rotter lever i kloaksystemet og er svære at bekæmpe her.

Derfor skal tilgangsveje sikres, specielt hvis man skal forebygge og bekæmpe rotter under jorden. Det er kun en autoriserede skadedyrsbekæmper, der må foretage rottebekæmpelse med specialmidler.

Hvis du har problemer med rotter så ring til os på 23 80 02 14eller skriv en mail til

kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi har åbent 24 timer i døgnet og kan derfor altid lave en udrykning, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 gode grunde til at vælge os til rottebekæmpelse

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de pelsede væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  Vi har døgnåbent, du kan derfor altid forvente høj service og kvalitet. Du kan altid ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Effektiv rottebekæmpelse

  Vi bekæmper rotter både under og over jorden. Under jorden sikrer vi kloakker og adgangsveje bl.a. med avancerede rottespærrer og rottefælder. Over jorden bekæmper vi rotter med giftfri fælder ved brug af eksempelvis SMS-fælder, der sikrer hurtig fjernelse af rotten. 

  Vi er også autoriserede til at udlægge rottegift samt bekæmpe rotter med en professionel jæger og rottehund. Desuden er vi autoriserede installatører af rottespærrer.

  Alt dette sikrer, at vi effektivt kan beskytte mod rotteangreb gennem kloakken, land, huset eller hvor det nu skulle være. Vi udfører rottebekæmpelse, uanset hvor de skulle befinde sig på Sjælland, ingen opgave er for stor eller lille til os. 

  Rottebekæmpelse til virksomheder og private boliger

  De små pelsede gnavere kan tygge sig igennem hvad som helst. Derfor kan deres tilstedeværelse hurtigt gå ud over installationer i huset som el, vand, IT såvel som bygninger og varer. Det er derfor vigtigt at tage fat i en skadedyrsbekæmper, så du hurtigt kan slippe af med rotterne, inden det pludseligt bliver en meget dyre fornøjelse.

  Husk at melde rotteproblemerne til kommunen. Det er nemlig gratis at få bekæmpet rotterne, da det er betalt gennem ejendomsskatten. Du kan finde flere informationer på borger.dk.

  Uanset om du kontakter kommunen eller direkte kontakter os, står vi altid klar til at hjælpe med rottebekæmpelse. Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg. Af den årsag rykker vi ud 24 timer i døgnet, hvis det er nødvendigt. Kontakt os på telefon 23 80 02 14 eller mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Rottebekæmpelse pris

  Det kan være svært at give en præcis pris på, hvad det vil koste dig. Det afhænger kort sagt af hvor stort området og omfanget er. Men du kan trygt stole på, at vores arbejdsfilosofi er, at din arbejdsopgave skal blive udført til punkt og prikke første gang.

  Elektronisk rottebekæmpelse

  Prøv SMS-fælden fra kr. 99,- per måned.

  Det er desværre altid sæson for rotter. Ved kraftige skybrud og oversvømmelser øges risikoen for, at rotterne flygter ud fra kloaksystemet og kravler direkte op i toilettet og ind i dit hjem.

  Døgnovervågning af rottefælden
  Vi får besked via SMS, når der er en rotte i fælden, så kommer vi efterfølgende og tømmer den indenfor 24 timer på hverdage.
  Du behøver ikke at foretage dig noget som helst. Vi klarer hele opgaven for dig. Vi sætter rottefælden op for dig og tømmer den for dig. 

  Find os

  Akut rottebekæmpelse

  Vi kommer gerne og hjælper dig med rottebekæmpelse, uanset hvor du skulle bo på Sjælland. Vi hjælper alle både privatpersoner og virksomheder. Med så mange år i branchen har vi garanteret allerede løst et problem, som minder om dit.

  Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 23 80 02 14 eller mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Herefter kan vi tage den indledende samtale og spore os ind på problemets omfang, og hvad det vil kræve for at løse det. Hvis du oplever problemer med rotter, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme. Vi opkræver et gebyr for rottebekæmpelse efter kl. 17. Vi vil selvfølgelig være i dialog med dig under hele forløbet, og finde ud af om du aktuelt har et akut problem, eller om det kan vente til dagen efter.