Rottebekæmpelse

Rottebekæmpelse

Det er lovpligtigt at anmelde rotter. Rotter udgør en alvorlig sundhedsrisiko for mennesker og husdyr. Det er nemlig ikke kun i byområder med restauranter og affald hvor rotter færdes åbenlyst, men også på landet.

Årsagen er at rotter, samt deres urin og ekskrementer kan smitte mennesker med dødelige sygdomme, som pest og rottesyge (Leptospirose). Rotter kan få adgang til boligen via afløb, kloakken og tilmed direkte via toilettet. Hvis rotter derfor har været i berøring med mad eller andre materialer, som mennesker benytter, kan smitten også opstå. Rotter lever i kloaksystemet og er svære at bekæmpe her.

Derfor skal tilgangsveje sikres, specielt hvis man skal forebygge og bekæmpe rotter under jorden. Det er kun autoriserede skadedyrsbekæmpere, der må foretage rottebekæmpelse med specialmidler.

Hvis du har problemer med rotter så ring til os på 23 80 02 14. Vi har åbent 24 timer i døgnet og kan derfor altid lave en udrykning, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvordan foregår rottebekæmpelse?

  Vi bekæmper rotter både under og over jorden. Under jorden sikrer vi kloakker og adgangsveje, bl.a. med avancerede rottespærrer og rottefælder. Over jorden bekæmper vi rotter med giftfri fælder ved brug af eksempelvis SMS-fælder, der sikrer hurtig fjernelse af rotten. 

  Vi er også autoriserede til at udlægge rottegift samt bekæmpe rotter med en professionel jæger og rottehund. Desuden er vi autoriserede installatører af rottespærrer.

  Alt dette sikrer, at vi effektivt kan beskytte mod rotteangreb gennem kloakken og på land.

  Slip af med rotterne inden det er for sent

  De små pelsede gnavere kan tygge sig igennem hvad som helst. Derfor kan deres tilstedeværelse hurtigt gå ud over installationer som el, vand, IT såvel som bygninger og varer. Det er derfor vigtigt at tage fat i en skadedyrsbekæmper, så du hurtigt kan slippe af med rotterne, inden det pludseligt bliver en meget dyre fornøjelse.

  Husk at melde rotteproblemer til kommunen. Det er nemlig gratis at få bekæmpet rotterne, da det er betalt gennem ejendomsskatten. Du kan finde flere informationer på borger.dk.

  Uanset om du kontakter kommunen eller direkte kontakter os, står vi altid klar til at hjælpe med rottebekæmpelse. 

  Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg. Af den årsag rykker vi ud 24 timer i døgnet, hvis det er nødvendigt. 

  Kontakt os på telefon 23 80 02 14.

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse