Husbuk bekæmpelse

Vi er et erfaren team med stor viden indenfor skadedyrsbranchen, så du kan trygt overlade husbuk bekæmpelse til os. Vi står klar 24 timer i døgnet til, at køre ud, og hjælpe dig med dine skadedyrsopgaver.

Bekæmpelse af husbukke på hele Sjælland

Husbukken er en mørkegrå bille på 30mm. Trods sin størrelse kan den dog volde meget skade på dit hjem. Husbukken er faktisk en af de skadedyr, som volder flest problemer i dit hjem, da den hver dag æder sig igennem dit træ. Det kan være meget svært, at finde frem til, om du har husbukke eller ej, da de gemmer sig inde i dit træ. Det er derfor meget vigtigt, at du kontakter en skadedyrsbekæmper hurtigst muligt, og får taget hånd om husbukken, hvis du tror dit hjem har husbukke.

Hos Skadedyrsbekæmperen har vi igennem mange år opbygget et stort kendskab til denne type skadedyr. Vi kan altså hurtigt vurdere, om du har husbukke eller ej. Hvis du har, er det vigtigt, at vi får taget hånd om det med det samme, og får igangsat en behandling af disse.

Hvis du står og har brug for hjælp mod husbukke kan du nemt og hurtigt kontakte os på 23 80 02 14, eller skrive os en email på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi vil prøve, at besvare dine eventuelle spørgsmål eller henvendelse så hurtigt som muligt, så vi kan hjælpe dig af med dine skadedyr.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  35 års erfaring som skadedyrsbekæmper

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mange års erfaring med skadedyr. Vi har igennem tiden hjulpet mange af vores kunder af med husbukke. Husbukke kan være svært, at selv få fjernet permanent. Det kan være svært, at lokaliserer frem til præcis hvor husbukken befinder sig.

  Hos Skadedyrsbekæmperen benytter vi os af de korrekte produkter og midler, som sikrer dig, at husbukken ikke dukker op i dit hjem igen. Du kan som kunde også føle dig sikker på, at de midler vi anvender ikke er skadelige overfor dig eller dine husdyr.

  Hvordan bekæmper vi husbukken?

  Processen for bekæmpelse af husbukken er relativ simpel og enkel. Vi rengøre alt tømmeret, hvorefter vi sprøjtebehandler overfladen med et langtidsvirkende middel. Det vil tage livet af husbukken og dens larver, og vil sikre dig, at husbukken ikke vender tilbage. På den måde kan du holde dit træ stærkt og uden husbuk i mange år frem.

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Tilfredse kunder igennem årerne

  Vi har igennem mange år varetaget mange forskellige typer opgaver. Vi har skabt et stort kendskab til branchen hvor, at hjælpe vores kunder med det bedste resultat altid er i fokus. Hvis du har problemer med skadedyr, så tøv ikke. Tag en uforpligtende snak med os, og så ser vi hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig af med dit skadedyrsproblem.

  Få professionel hjælp i dag

  Vi sidder klar til, at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Du kan tage kontakt til os i dag på mobilen 23 80 02 14 eller skrive til os på mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, og vi vil prøve at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Find os