Rydning af dødsbo på hele Sjælland

Skal du til at foretage en tømning af dødsbo? Virker opgaven uoverskuelig i denne svære tid. Mange har stået i denne situation før, og vi vil alle komme til det på et tidspunkt. At skulle rydde op i et dødsbo, hvor nogle man har holdt af, har boet, kan for mange virke grænseoverskridende og uoverskueligt.

At pakke et helt hjem ned, sælge ud af ting, finde plads til hvor det skal stå og gøre rent. Er en masse af de arbejdsopgaver, som skal udføres på et ikke særlig sjovt tidspunkt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre processen nemmere. Med vores dødsbo rydning hjælper vi jer, og det foregår selvfølgelig under jeres vilkår.

Vi tager nemlig vores kunder meget seriøst. Vi møder dem altid med respekt og forståelse for, hvilken situation de står i. Hvis du skal tømme ud i et dødsbo, kan du trygt gøre brug af vores dødsboservice.

Hos os tilbyder vi en fuld rydning af dødsboer med stor respekt for de efterladte. Vi ved at sorg bliver håndteret forskelligt, hvorfor vi altid er særdeles opmærksomme på dine behov. 

Vi har udført mange af denne slags opgaver, og derfor ved vi, hvordan det skal gribes an. Du skal blot give os et kald på 23 80 02 14eller skrive en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi har nemlig døgnåbent, så du kan få fat på os, lige når det passer dig bedst.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Professionel rydning og rengøring af dødsbo

  Vores dødsboservice inkluderer oprydning, rengøring, nedpakning og flytning af indbo samt inventar. Dette kan vi udføre i alle rum. Men hvis du kun ønsker, at vi skal udføre en del af arbejdet, kan vi selvfølgelig også det. Vi tilbyder ligeledes luftrensning og desinfektion, hvis dette ønskes. Vores idé er, at du tager/gør det du har lyst til, også skal vi nok klare resten.

  Vi udfører alt slags rengøring, så huset til sidst kommer til at fremstå så præsentabelt som muligt forud for et eventuelt salg. 

  De typer af rengøring vi tilbyder er:

  • Rengøring efter dødsfald – Vi rengøre selvfølgelig hele boligen, men i tilfælde af personen har ligget i noget tid, kan det også blive nødvendigt med en bekæmpelse af skadedyr. Hvilket vi også kan klare. 
  • Lugtsanering – I tilfælde af dødsfald i boliger er det oftest vigtigt at kilden til lugten fjernes først. Dette kan eksempelvis være gulvtæpper eller lignende. Det er noget, vi kan anbefale, hvis du går med overvejelsen om at sælge boligen. 
  • Desinfektion af boliger – Vi udfører også desinfektion af boligen. Dette kan være nødvendigt efter eksempelvis et lang sygdomsforløb, hvor det her er vigtigt at få dræbt de mikroorganismer, der nu skulle være tilbage, så man undgår infektioner.
   

  Hvorfor vælge os?

  Vi ønsker at lette arbejdsbyrden for dig, så du lettere kan komme igennem processen. Vi er her for dig, hvorfor vi rigtig gerne vil hjælpe, hvis du skulle have specielle krav eller ønsker til, hvordan opgaven skal udføres. Kort sagt så løser vi opgaven præcis efter dine behov og forventninger. 

  Vi har gennem en lang årrække opnået en stor erfaring indenfor rydning af dødsbo. Det gælder uanset hvilken form for bolig, der skulle være tale om. Det er alt fra huse, lejligheder til plejehjem og meget mere. 

  Vi ved hvad god service indebærer, derfor er vi også til at komme i kontakt med gennem hele processen. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er med god kommunikation og tilstedeværelse i sådan en situation. 

  Hvis du har spørgsmål til os, eller omkring opgaven kan vi kontaktes på 23 80 02 14eller du kan skrive en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  rengøring af dødsbo

  Rydning af dødsbo pris

  Vi har ingen faste prislister, da det afhænger af omfanget af selve opgaven. Prisen vil bl.a. være baseret på hvilke opgaver, du ønsker, vi skal udføre. Vi kommer gerne ud og vurderer indboet inden opgaven påbegyndes. På denne måde kan vi få diskuteret omstændighederne for rydningen. Vores fokus er altid, at imødekomme alle jeres ønsker bedst muligt. Det er vigtigt, at du og din familie kan føle jer trygge ved at lade os udføre arbejdet.
   
  Herefter underskriver vi en fast pris på opgaven, så du ved hvad det hele vil koste dig uden nogen ekstra omkostninger. Denne aftale er vores kunders garanti for, at alt arbejdet udføres professionelt, sikkert og med respekt for kunden og indboet.
   

  Erfaring

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse samt desinfektion og luftrensning.

  Professionelle

  Vi er autoriseret og certificeret.

  Kvalitetsbevidste

  Hurtig service og høj kvalitet. Vi har døgnåbent og kan altid rykke ud.

  Find os

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Hvis du har et dødsbo, der skal tømmes, så tag kontakt til os telefonisk på  23 80 02 14eller mail:

  kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du skulle have yderligere spørgsmål. Vi besvarer dem alle.

  Hvis du skulle have specielle ønsker i forbindelse med rydning af dødsbo, giver vi dig også gerne et svar.

  Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, som du vil modtage indenfor 24 timer. 

  Vi udfører rydning af dødsbo på hele Sjælland

  Ring gerne til os og hør nærmere.

  Haster din henvendelse, så ring til os på 28 80 02 14, vi besvarer telefonen hele døgnet.