Regulering af råger

Professionel jæger tilknyttet til effektiv regulering af råger. Vi behandler alle fugle, som var det vores kæledyr.

Professionel regulering af råger og andre fugle

Mange oplever problemer med fugle. Det kan være fugle, som forårsager skader på afgrøder, bygninger og for eksempel andre dyr eller udgør en sundhedsmæssig risiko for mennesker. Hvis man oplever et eller flere af disse problemer, kan der opnås en reguleringstilladelse til den pågældende situation.

Eksempelvis kan ekskrementer fra visse fuglearter overføre sygdomme til mennesker, bl.a. papegøjesyge, salmonella og MRSA. Relevant for verdenssituationen lige nu mistænkes måger også for at kunne overføre corona smitte.

Professionel fugleregulering

Vi sørger for regulering af alle former for fugle heriblandt råger, krager, duer, måger, skarv og mange flere. Men før en fugleregulering kan finde sted, skal der dog gøres en grundig indsats for, at bortskræmme fuglene eller afværge deres skader inden. Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mange års erfaring med fugle forebyggelse og fugleregulering. Vi hjælper derfor også gerne dig.

Ring og hør nærmere på telefon 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 gode grunde til at vælge os til regulering af fugle

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mange års erfaring med regulering af fugle, hvorfor vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med dem.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  Du kan altid ringe til vores døgnvagt, herefter skal vi nok sørge for at udføre et effektivt stykke arbejde i høj kvalitet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Skadedyrsbekæmperen er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen

  Smertefri regulering af råger

  Vi kan tilbyde regulering af råger og andre fugle på hele Sjælland. De typer fugle vi oftest arbejder med, er bl.a. duer, måger, skader, krager, alliker og råger. Disse fugle kan alle håndteres på forskellige måder. Men som regel ønsker vi ikke at skade dyrene. Derfor prøver vi altid på at finde en løsning, hvor dette ikke bliver nødvendigt.

  Vi kan hjælpe med at opsætte duepigge og nedtagning af reder. Derudover sørger vi ligeledes for rengøring, desinficering og sikring af altaner. Andre metoder kan også være forhindringer som net eller fælder.

  Regulering af råger med tilknyttet jæger

  Hvis det bliver nødvendigt, har vi en professionel jæger tilknyttet. Mange af fuglene må jages og reguleres over forskellige perioder. Men fugle som råger og alliker er fredet. Det kræver derfor en helt særlig tilladelse for at regulere disse. 

  Det er meget omstændeligt at regulere fugle. Af den grund anbefaler vi, at du tager fat i en autoriseret skadedyrsbekæmper som os selv.

  På den måde ved du med garanti, at reguleringen af råger og andre fugle foregår under de rigtige forhold. Tag fat i os allerede nu på telefon 23 80 02 14eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk

  Pris for fugleregulering

  Som nævnt tidligere kræver det tilladelse at foretage en fugleregulering. Fuglebeskyttelsesdirektivets regler bestemmer, hvornår og hvordan fugle må reguleres. Regulering i byzonerne stiller særligt store krav til udførelsen bl.a. på grund af sikkerhedsforanstaltningerne. 

  Heldigvis har vi hos Skadedyrsbekæmperen stor erfaring og indgående kendskab til reglerne for fugleregulering.

  Kontakter du os for regulering af fugle, vil prisen være fra kr. 950,- inkl. moms. 

  Kundeanmeldelse

  ”Min mor og jeg stiftede bekendtskab med Jeppe Kaarde for en uge siden ifm. en gås ved Utterslev Mose, som desværre var kommet meget alvorligt til skade med sin vinge, og som Jeppe af samme årsag var blevet kaldt ud til for at aflive. Min mor og jeg holder begge meget af dyr og var ulykkelige over den kedelige situation, men var efterfølgende også enige om, at den ikke kunne være blevet håndteret bedre; Jeppe ankom med sin luftbøsse, og som den dygtige skytte han er, tog det ikke lang tid før gåsen var blevet befriet for sine lidelser.

  Situationen blev håndteret med stor professionalisme, Jeppe sørgede for, at aflivningen foregik så humant og smertefrit som overhovedet muligt, og efterfølgende udviste han ligeledes stor tålmodighed og medmenneskelighed overfor os, da han lod os røre ved den døde gås, viste os gåsens skade, forklarede hvorfor der stadig kunne forekomme lidt bevægelse på trods af, at gåsen var død, og fortalte om de hagl, han bruger, og om hans generelle tilgang til aflivning. Vi har udelukkende rosende ord tilovers for Jeppe, som tydeligt viste os, at han har hjertet på helt rette sted og har stor respekt for såvel livet som døden. De bedste anbefalinger herfra.”
  – Marianne Wilk

  Fantastisk service. Jeppe Kaarde var behjælpelig med en opgave uden for skadedyrsregi; et tilskadekommet vildt dyr, som skulle fanges og aflives. Som dyrlæge kan jeg kun rose Jeppe for hans skarphed, professionalisme og empati i denne forbindelse – han er et utrolig kompetent menneske og en meget dygtig skytte.

  – Louise

  Find os

  Kontakt os allerede i dag

  Uanset hvor på Sjælland du bor eller befinder dig, kommer vi gerne og hjælper dig med råge regulering. Vi foretager regulering af alle former for fugle heriblandt råger, krager, duer, måger, skarv osv. Vi hjælper alle både privatpersoner og virksomheder. Vi har med vores erfaring sikkert allerede løst et problem, der minder om dit. 

  Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 23 80 02 14 eller mail:

  kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Hvis du oplever problemer med fugle, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme. Herefter kan vi tage den indledende samtale og spore os ind på problemets omfang, og hvad det vil kræve for at løse det.