Borebiller bekæmpelse

4.6 Stjerner på Google!
4.6/5

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper:

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Professionel bekæmpelse af borebiller

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi i mange år bekæmpet borebillen fra folks hjem. Vi er professionelle med de forskellige behandlingsformer som blandt andet indebærer limfælder og gift, som sikrer dig, at borebillerne forsvinder. Det vil dog være en længerevarende proces, at bekæmpe borebillerne helt ned. Dette skyldes, at de lagte æg først udklækkes om foråret, hvorefter de vil optage det gift som vi har behandlet med. Når denne proces er overstået kan du vide dig sikker i, at borebillen er forsvundet helt fra din ejendom.
  Ønsker du den rette professionelle hjælp til at bekæmpe borebiller, kan du kontakte Skadedyrsbekæmperen på 23 80 02 14. Hos Skadedyrsbekæmperen står vi klar til, at rykke ud 24 timer i døgnet, så vi kan starte processen med nedkæmpning af dine skadedyrsproblemer med det samme. Vi kan ligeledes kontaktes på mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. her vil vi prøve, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Bekæmpelse af borebiller i dit hjem

  Borebiller, er små træbiller som elsker at befinde sig i blødere træsorter og tager ikke hensyn til, om de beslutter sig for at slå sig ned indenfor eller udenfor. De har dog en tendens til at afsløre sig selv ved at poppe op i vindueskarmene og minde dig om deres tilstedeværelse.

  Det er vigtigt, at få fjernet borebillen fra sit hjem med det samme, da de kan gøre stor skade på din ejendom og møbler. Borebillen kan i de rette omgivelser formere sig hurtigt, hvilket vil gøre, at problemet med borebiller bliver større og større for hver dag. 

  Larverne kan spise sig igennem træet på din ejendom, og kan gøre dette i mange år. Det vil altså sige, at hvis du ikke tager hånd og problemet med det samme, så kan du ende med store problemer på din ejendom og dets stabilitet.

  Som din ekspert står vi klar til at redde din ejendom fra disse træædende skadedyr. Kontakt os med det samme, så vi kan komme i gang med at beskytte dit hjem mod borebillerne.

  Borebiller bekæmpelse pris

  Vi indgår en klar og tydelig aftale fra start af, så begge parter kan føle sig sikre på samarbejdet. Der vil altså være klare retningslinjer for, hvordan vi løser jeres opgave og hvor meget dette vil koste. Vores priser på borebillebekæmpelse starter fra 89 kr per m2, og der er et opstartsgebyr på 1900 kr. Vi stopper ligeledes heller ikke før, at vi er sikre på, at vores arbejde er fuldført.

  Vi har i mange år hjulpet andre kunder med borebiller i deres hjem, og vi står også klar til at hjælpe dig. Alle vores veludannede medarbejdere ved, hvordan de forskellige skadedyr skal håndteres, og vi er nok de bedste til prisen på markedet. Vi står klar til at møde dig med et smil.

  Find os

  Hos skadedyrsbekæmperen tilbyder vi akut borebille bekæmpelse

  Hos Skadedyrsbekæmperen har du mulighed for, at kontakte os 24 timer i døgnet. Det vil altså sige, at hvis du står med et akut skadedyrsproblem om natten, så er vi klar til, at rykke ud og hjælpe dig. Vi opkræver dog som nævnt ovenfor et lille gebyr for udrykninger efter kl. 17. Dette lille beløb vil dog være givet godt ud, når vi har løst dit skadedyrsproblem.

  Vi er ligeledes også klar til, at tage en snak med dig over telefonen, så vi kan finde ud af om du har brug for en skadedyrsbekæmper. Du er også velkommen til, at rette henvendelse til os på mail. Du kan prøve, at forklare os dit problem. Her vil vi forsøge, at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi kan ligeledes tage en opfølgende snak omkring vores vurderinger og løsninger på dit problem.

  Bliv ringet op