Borebiller bekæmpelse

Få professionel borebiller bekæmpelse hos Skadedyrsbekæmperen. Vi står altid klar til at rykke ud på dine henvendelser hele døgnet rundt.

Bekæmpelse af borebiller i dit hjem

Borebiller er som navnet angiver en bille. De små biller angriber træværk og især bløde træsorter. Billen kan leve indendørs såvel som udendørs, men kan tit spottes i vindueskarmen, da det er her de finder vejen ind.

Det er vigtigt, at få fjernet borebillen fra sit hjem med det samme, da de kan gøre stor skade på din ejendom og møbler. Borebillen kan i de rette omgivelser formere sig hurtigt, hvilket vil gøre, at problemet med borebiller bliver større og større for hver dag. Larverne kan spise sig igennem træet på din ejendom, og kan gøre dette i mange år. Det vil altså sige, at hvis du ikke tager hånd og problemet med det samme, så kan du ende med store problemer på din ejendom og dets stabilitet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Professionel bekæmpelse af borebiller

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi i mange år bekæmpet borebillen fra folks hjem. Vi er professionelle med de forskellige behandlingsformer som blandt andet indebærer limfælder og gift, som sikrer dig, at borebillerne forsvinder. Det vil dog være en længerevarende proces, at bekæmpe borebillerne helt ned. Dette skyldes, at de lagte æg først udklækkes om foråret, hvorefter de vil optage det gift som vi har behandlet med. Når denne proces er overstået kan du vide dig sikker i, at borebillen er forsvundet helt fra din ejendom.

  Ønsker du den rette professionelle hjælp til at bekæmpe borebiller, kan du kontakte Skadedyrsbekæmperen på 23 80 02 14. Hos Skadedyrsbekæmperen står vi klar til, at rykke ud 24 timer i døgnet, så vi kan starte processen med nedkæmpning af dine skadedyrsproblemer med det samme. Vi kan ligeledes kontaktes på mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. her vil vi prøve, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Borebiller bekæmpelse pris

  Vores priser for bekæmpelse af skadedyr kan være meget varierende fra opgave til opgave. Opgavens pris vil være meget svingende alt efter hvor stort området og omfanget er. Vi prøver dog hos Skadedyrsbekæmperen, at være så konkurrencedygtige på vores priser som muligt. Vi indgår en klar og tydelig aftale fra start af, så begge parter kan føle sig sikre på samarbejdet. Der vil altså være klare retningslinjer for hvordan vi løser jeres opgave og hvor meget dette vil koste. Vi stopper ligeledes heller ikke før, at vi er sikre på, at vores arbejde er fuldført.

  Vi har i mange år hjulet andre kunder af med borebiller i deres hjem, og vi står også klar til, at hjælpe dig. Alle vores veludannede medarbejdere ved hvordan de forskellige skadedyr skal håndteres, og står klar til, at møde dig med et smil.

  Certificeret skadedyrsbekæmper

  Vi er hos Skadedyrsbekæmperen stolte af, at kunne kalde os selv for autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmpere. Vi har et personale bestående af erfarne fagfolk, som arbejder efter højeste standarder. Vi er dog opmærksomme på, at der kan dukke nye skadedyr op, og nye metoder at bekæmpe disse på. Vi prøver derfor hele tiden, at udvikle os, og forbedre os, så vi kan yde den bedste service overfor vores kunder med de bedst mulige midler. Vores medarbejdere modtager også altid relevant efteruddannelse, så vi sikrer, at de kan varetage alle typer opgaver, og at de kan gøre dette til perfektion.

  Vi er hos Skadedyrsbekæmperen autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen. Du kan derfor trygt overlade dine skadedyrsproblemer i vores hænder, og vide dig sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt, og under de korrekte vilkår.

  Få hjælp til borebiller bekæmpelse på hele Sjælland

  Selvom vi er lokaliseret i Bagsværd, så bevæger vi os rundt på hele Sjælland for, at hjælpe dig. Vi kører gerne en lang tur for, at hjælpe dig af med dine skadedyr. Du kan altså frit kontakte os lige meget hvor på Sjælland du befinder dig.

  Vi har førhen behandlet opgaver fra kunder som bor langt væk, og vi er altså ikke imod en god køretur. Det skal dog nævnes, at vi tager et kørselsgebyr alt afhængig af hvor lang turen er. Ligeledes vil der blive taget et gebyr for henvendelse efter klokken 17.

  Vores kunders tilfredshed er det vigtigste

  Vi har hos Skadedyrsbekæmperen været i branchen i mange år. Vi har derfor igennem tiden hjulpet mange kunder af med deres skadedyr. Det har ligeledes også styrket vores virksomhed i forhold til, hvordan vi er så serviceorienteret som muligt. Vi er erfarne og professionelle indenfor området, og ved hvordan vi skal håndtere de forskellige skadedyr.

  Vi bygger vores virksomhed på, at vi ikke stopper arbejdet før, at vores kunder er tilfredse, og skadedyrerene er væk. Du har altså en vis garanti på nogle uger, så hvis det skulle være tilfældet, at skadedyrene vender tilbage, så vil vi også få fjernet disse.

  Kontakt os til bekæmpelse af borebiller i dag

  Hvis du døjer med borebiller eller andre skadedyr i dit hjem, så kan du frit kontakte os 24 timer i døgnet. Du kan fange os på 28 80 02 14, eller skrive en mail på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, og så vil vi prøve, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Find os

  Hos skadedyrsbekæmperen tilbyder vi akut Borebiller bekæmpelse

  Hos Skadedyrsbekæmperen har du mulighed for, at kontakte os 24 timer i døgnet. Det vil altså sige, at hvis du står med et akut skadedyrsproblem om natten, så er vi klar til, at rykke ud og hjælpe dig. Vi opkræver dog som nævnt ovenfor et lille gebyr for udrykninger efter kl. 17. Dette lille beløb vil dog være givet godt ud, når vi har løst dit skadedyrsproblem.

  Vi er ligeledes også klar til, at tage en snak med dig over telefonen, så vi kan finde ud af om du har brug for en skadedyrsbekæmper. Du er også velkommen til, at rette henvendelse til os på mail. Du kan prøve, at forklare os dit problem. Her vil vi forsøge, at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi kan ligeledes tage en opfølgende snak omkring vores vurderinger og løsninger på dit problem.