Sølvfisk bekæmpelse

Vi tilbyder op til 1 års tilfredshedsgaranti på sølvfisk bekæmpelse. Giv os et kald og hør mere omkring vores garantiordning!

Hvad er sølvfisk?

Sølvfisk hører ikke til de værste skadedyr. De er ganske harmløse, og bekæmpelse af sølvfisk er ganske ligetil. Man skal derfor ikke frygte for hverken genhusning, lugtgener, giftdampe eller andet. Sølvfisk forbindes ofte med skægkræ.

Sølvfisk lever frit i naturen i det sydlige Europa og i dele af Asien, især gerne i huler, under sten og lignende. Herhjemme befinder sølvfisk sig oftest i husets våde rum som toilet, bryggers og køkken. 

De kan i sjældne tilfælde findes på soveværelset. Det er primært disse områder de befinder sig i, da det er her, de finder deres føde. Det kan være i form af mug eller alger siddende på riste.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Bekæmpelse af sølvfisk

  Sølfisk trives i et fugtigt miljø. Af den grund kan høj fugtighed, føre til en større mængde af sølvfisk. Men det betyder nødvendigvis ikke, at der er tale om en fugtskade i boligen. Det kan også blot være i perioder med meget nedbør, der forbedrer levevilkårene for sølvfisken. Der findes eksempler, hvor sølvfisken har ernæret sig af andet som tapet og gulvtæpper. Men heldigvis hører dette til sjældenhederne.

  Sølvfisk kan være svære at finde og ses oftest om natten, når det er tid til et toiletbesøg. Oplever du derfor problemer med sølvkræ? Så vent ikke med at kontakte os, vi har åbent døgnet rundt. Ring til os på 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  3 gode grunde til at vælge os til bekæmpelse af sølvfisk

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Med flere års erfaring, har vi bekæmpet flere slags skadedyr heriblandt sølvfisk.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  Du kan regne med vi levere service indenfor 24 timer, vores døgnvagt sidder nemlig klar på telefonen 24/7.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vi autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Hvordan kommer man af med sølvfisk

  Der er et par ting du kan gøre for, at forebygge en invadering af sølvfisk. Disse råd gælder også for andre insekter i hjemmet. 
   
  • Sørg for at lufte ud flere gange om dagen. Dette reducerer både antallet af husstøvmider, som sølvfisken b.la. også lever af, og fugt.
  • Løstsiddende taper skal fastgøres.
  • Luft altid ud på badeværelset efter man har været i bad.
  • Skimmel i vaske fjernes – primært under riste.
  • Revner og sprækker i indvendig sokkel skal aflukkes.
  • Undgå at tørre dit tøj indendørs i lukkede rum, da det skaber fugt.
  Hvis du alligevel skulle få problemer med sølvfisk eller andre insekter i hjemmet, hjælper vi dig rigtigt gerne. Vi kan fanges alle ugens dage og timer i døgnet på 23 80 02 14 eller mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Slip af med sølvfisk

  Udryddelse af sølvfisk er en meget simpel proces. De bekæmpes oftest med såkaldte mikrokapsler. Efter et par dage vil problemet være løst. Disse kapsler er hverken farlige for mennesker eller husdyr, og de lugter heller ikke.

  Mikrokapslerne forhandles ikke i håndkøb til privatpersoner. Det kræver et certifikat og må kun benyttes af en autoriseret skadedyrsbekæmper, som i nogle tilfælde vil gøre brug af en sprøjte behandling. Denne form for bekæmpelse er heller ikke farlig.

  Man kan som privatperson også købe lokkedåser mod sølvfisk. Disse fungerer glimrende, hvis forekomsten af sølvfisk er lille. Men et større antal sølvfisk, vil tage langtid, og du vil højst sandsynligt ikke opnå det ønskede resultat. Sølvfisken er ikke gode overlevere, som f.eks. kakerlakken eller væggelus. Derfor kan nogle håndkøbsmidler fungere fint, og de fleste vil opleve succes med behandlingen, hvis det anvendes korrekt. 

  Sølvfisk bekæmpelse pris

  At give en præcis pris på bekæmpelse af sølvfisk, kan være svært. Her hos Skadedyrsbekæmperen har vi ingen faste priser. Priserne afhænger nemlig af hvor stor en opgave der er tale om. Men du kan trygt stole på, at vores arbejdsfilosofi er, at din arbejdsopgave skal blive udført til punkt og prikke første gang. 

  Find os

  Kontakt os

  Generer insektet dig, anbefaler vi altid, at du tager fat i en professionel, så det bliver håndteret på den mest professionelle og hensigtsmæssige måde. Du kan til enhver tid ringe til os på 23 80 02 14, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi rykker ud 24/7, hvis det skulle blive nødvendigt. Du kan eventuelt sende os en mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, så besvarer vi dig indenfor 24 timer.

  Hvorefter vi kan tage den indledende samtale og spore os ind på problemets omfang, og hvad det vil kræve for at løse det. Hvis du oplever problemer med sølvfisk, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme. Vi sender dig også gerne et godt tilbud. 

  Lige meget hvor du bor på Sjælland, hjælper vi dig rigtigt gerne med at bekæmpe sølvfisk. Vi hjælper privatpersoner og virksomheder, ingen opgave er for stor eller lille for os.