Myrebekæmpelse i Taastrup og resten af Sjælland

Myre-bekæmpelse i Taastrup og resten af Sjælland

- Vi er eksperter indenfor professionel bekæmpelse af myrer

Kort om myrer

Myrer er et meget nyttigt dyr i naturen. Men når myrerne begynder at indtage dit hus eller have, kan de være en kæmpe plage, og er sjældent velkomne. Hvis ikke myrerne bliver bekæmpet, kan myrerne indlogere sig i husets isoleringer eller under fliserne på terrassen, og så er der ikke langt til resten af huset.

Effektiv behandling kræver derfor en masse erfaring og kendskab, til hvad der virker, hvilket vi har. Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mange års erfaring med myrebekæmpelse, og vi har løst utallige af opgaver samt anden skadedyrsbekæmpelse.

Hvis du har problemer med myrer i Taastrup eller resten af Sjælland, så ring til os allerede i dag på 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi kan altid lave en udrykning 24/7, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 gode grunde til at vælge os til at bekæmpe myrer

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har flere års erfaring, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede myrer.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  Vores døgnvagt og faglærte medarbejdere sidder altid klar til at yde den bedste service i at levere et effektivt stykke arbejde i høj kvalitet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Vores virksomhed er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Myrer i hjemmet

  Myrer kommer tidligere og tidligere, og allerede før foråret kan de små insekter invadere dit hjem. Dette kan skyldes klimaforandringerne, da vi oplever at antallet af opgaver og problemer med myrer i hus og have, synes at være markant stigende de seneste par år.

  Det er typisk i køkken, bryggers og badeværelse, hvor myrer problemerne starter. Oftest vil det være, fordi man har et myrebo under huset, som gradvist bliver udbygget, hvis ikke man løser problemet. Her bevæger de sig langs rørgennemføringer, som fører til køkken, badeværelse osv. Desuden kan de snige sig gennem revner og sprækker, hvor rørene slutter til.

  Myrerne kan hen over sommeren sprede sig til udendørsarealer, som eksempelvis under fliser og terrasser samt resten af haven og græsset. Hvis ikke man bekæmper myrerne, kan man bide sig sikker på, de vil komme igen år efter år. Jo hurtigere du får foretaget en myrebekæmpelse, desto bedre resultat vil du få på sigt.

  Hvis du oplever problemer med myrer i hjemmet, på terrassen eller i haven, bekæmper vi dem gerne. Kontakt vores døgnvagt allerede nu, vi sidder klar på telefonen 23 80 02 14 eller mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  myrer
  myrebekæmpelse

  Myrebekæmpelse - Hvordan slipper man af med myrer?

  Der er mange forskellige måder at bekæmpe myrer på. Du har måske allerede selv prøvet at bekæmpe myrerne med kanel, sand, vand, samt forskellige slags myregift og lokkedåser. Disse metoder kan ofte tage lang tid, og det vil ikke altid have den ønskede effekt. Da denne slags ofte dræber myrerne på stedet eller få minutter efter. Det betyder, at myrerne ikke har nok tid til at tage giften med sig ned i myreboet, og kan derfor ikke påføre giften til de andre, før den selv dør. Generelt er de håndkøbspræparater, som kan købes i dagligvarebutikkerne ikke effektive nok til at løse et større myre problem.

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi over 35 års erfaring med bekæmpelsen af myrer. Vi tilrettelægger arbejdsmetoden ud fra myrens art, omgivelser og miljø. Vi anvender bl.a. sprøjtemiddel, udlægning af gel samt udvanding med mere.

  Det er ofte nødvendigt med et besøg for at fastslå problemets omfang og finde den rette løsning. Det gør vi altid med et smil, uanset hvor du befinder dig på Sjælland.

  Myrebekæmpelse pris

  Det kan være svært at give en præcis pris på, hvad det vil koste dig. Det afhænger kort sagt af, hvor stort arealet er. Men du kan trygt stole på, at vores arbejdsfilosofi er, at din arbejdsopgave skal blive udført til punkt og prikke første gang. 

  100% tilfredshed på myrebekæmpelse

  Det er vigtigt for os, at du er helt tilfreds med den myrebekæmpelse, vi udfører hos dig. Af den grund giver vi dig altid et par ugers garanti, efter at vi har udført myrebekæmpelsen.

  Myrerne er som nævnt tidligere et nyttedyr i naturen. Derfor kan vi ikke garantere, at du ikke kan støde på en enkelt myrer eller to efter bekæmpelsen. Men hvis de skulle vende tilbage i samme omfang, så gentager vi myrebekæmpelsen igen uden ekstra omkostninger.

  Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os i dag på telefon: 23 80 02 14 eller på mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, så kan vi give dig et tilbud inden for 24 timer.

  Find os

  Kontakt os allerede i dag

  Uanset om du befinder dig i Taastrup eller resten af Sjælland, kommer vi gerne og hjælper dig med at bekæmpe myrerne. Vi hjælper alle både privatpersoner og virksomheder.

  Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 23 80 02 14 eller mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Hvis du oplever problemer med myrer, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme. Herefter kan vi tage den indledende samtale og spore os ind på problemets omfang, og hvad det vil kræve for at løse det bedst muligt.