Myrebekæmpelse

Med over 35 års erfaring med effektiv myrebekæmpelse vil vi mene, at vi måske er den bedste til jobbet til bekæmpelse af myrer

Bekæmpelse af myrer på hele Sjælland

Myrer er et meget nyttigt dyr i naturen. Men når myrerne begynder at indtage dit hus eller have, kan de være en kæmpe plage, og er sjældent velkomne. Hvis ikke myrerne bliver bekæmpet, kan myrerne indlogere sig i husets isoleringer eller under fliserne på terrassen, og så er der ikke langt til resten af huset.

Effektiv behandling kræver derfor en masse erfaring og kendskab, til hvad der virker, hvilket vi har. Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mange års erfaring med effektiv myrebekæmpelse, og vi har løst utallige af opgaver samt anden skadedyrsbekæmpelse.

Hvis du har problemer med myrer i Hovedstadsområdet, Taastrup eller resten af Sjælland, så ring til os allerede i dag på 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi kan altid lave en udrykning 24/7, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 gode grunde til at vælge os til at bekæmpe myrer

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har flere års erfaring, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede myrer.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  Vores døgnvagt og faglærte medarbejdere sidder altid klar til at yde den bedste service i at levere et effektivt stykke arbejde i høj kvalitet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Vores virksomhed er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Myrebekæmpelse i sommermånederne

  Myrer kommer tidligere og tidligere, og allerede før foråret kan de små insekter invadere dit hjem. Dette kan skyldes klimaforandringerne, da vi oplever at antallet af opgaver og problemer med myrer i hus og have, synes at være markant stigende de seneste par år.

  Myrerne kan hen over sommeren sprede sig til udendørsarealer, som eksempelvis under fliser og terrasser samt resten af haven og græsset. 

  Hvis ikke man har fokus på effektiv bekæmpelse af myre, kan man bide sig sikker på, de vil komme igen år efter år. Jo hurtigere du får foretaget en myrebekæmpelse, desto bedre resultat vil du få på sigt.

  cropped_deco_109379-1558292889

  Myrebekæmpelse på terrassen

  Har du lige fået lavet en ny terrasse, og kan du ikke forstå at fliserne, så småt begynder at ligge skævt? Så kan det desværre betyde at myrerne har en finger med i spillet. 

  Det skyldes nemlig at myrerne elsker nyt sand at lave et myrebo i. Det kan være meget frustrerende, at de små myrer med tiden kan ødelægge din smukke terrasse. Du har måske selv prøvet at bekæmpe myrerne på egen hånd, enten med myregift eller ved at hælde kogende vand ned i myretuen.

  Disse metoder kan sagtens være effektive, og hvis du ønsker flere tips til bekæmpelse af myrer, så kan du klikke her.

  Effektiv myrebekæmpelse udendørs

  Det er vigtigt at pointere, at det ofte kan tage lang tid at bekæmpe på egen hånd, og ved problemer med myrer i store mængder, er den mest effektive metode at indhente professionel hjælp. 

  Dette skyldes, at de midler vi benytter til bekæmpelse af myrer udendørs, er mere koncentrerede, og dermed har en mere effektiv og hurtigere effekt. Midlerne som vi bruger kan ikke fås i byggemarkeder.

  Hvis du vælger os til at hjælpe dig med dine problemer med myrer, på terrassen eller i haven, så bekæmper vi dem gerne hurtigt og effektivt for dig. Kontakt vores døgnvagt allerede nu, vi sidder klar på telefonen 23 80 02 14 eller på vores mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Myrebekæmpelse indendørs

  Myrer kommer tidligere og tidligere, og allerede før foråret kan de små insekter invadere dit hjem. Dette kan skyldes klimaforandringerne, da vi oplever at antallet af opgaver og problemer med myrer i hus og have, synes at være markant stigende de seneste par år.

  Det er typisk i køkken, bryggers og badeværelse, hvor myrer problemerne starter. Oftest vil det være, fordi man har et myrebo under huset, som gradvist bliver udbygget, hvis ikke man løser problemet. Her bevæger de sig langs rørgennemføringer, som fører til køkken, badeværelse osv. Desuden kan de snige sig gennem revner og sprækker, hvor rørene slutter til.

  Myrebekæmpelse i hjemmet

  Myrerne kan hen over sommeren sprede sig til udendørsarealer, som eksempelvis under fliser og terrasser samt resten af haven og græsset. Hvis ikke man bekæmper myrerne, kan man bide sig sikker på, de vil komme igen år efter år. Jo hurtigere du får foretaget en myrebekæmpelse, desto bedre resultat vil du få på sigt.

  Hvis du oplever problemer med myrer i hjemmet, på terrassen eller i haven, bekæmper vi dem gerne. Kontakt vores døgnvagt allerede nu, vi sidder klar på telefonen 23 80 02 14 eller mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  myrer
  myrebekæmpelse

  Hjælp til professionel myrebekæmpelse

  Der er mange forskellige måder at bekæmpe myrer på. Du har måske allerede selv prøvet at bekæmpe myrerne med kanel, sand, vand, samt forskellige slags myregift og lokkedåser. 

  Disse metoder kan ofte tage lang tid, og det vil ikke altid have den ønskede effekt. Da denne slags ofte dræber myrerne på stedet eller få minutter efter. 

  Det betyder, at myrerne ikke har nok tid til at tage giften med sig ned i myreboet, og kan derfor ikke påføre giften til de andre, før den selv dør. Generelt er de håndkøbspræparater, som kan købes i dagligvarebutikkerne ikke effektive nok til at løse et større myre problem.

  Over 35 års erfaring med effektiv myrebekæmpelse

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi over 35 års erfaring med bekæmpelsen af myrer. Vi tilrettelægger arbejdsmetoden ud fra myrens art, omgivelser og miljø. Vi anvender bl.a. sprøjtemiddel, udlægning af gel samt udvanding med mere.

  Det er ofte nødvendigt med et besøg for at fastslå problemets omfang og finde den rette løsning. Det gør vi altid med et smil, uanset hvor du befinder dig på Sjælland.

  Myrebekæmpelse pris

  Det kan være svært at give en præcis pris på, hvad det vil koste dig. Det afhænger kort sagt af, hvor stort arealet er. Men du kan trygt stole på, at vores arbejdsfilosofi er, at din arbejdsopgave skal blive udført til punkt og prikke første gang. 

  Vi gør venligst opmærksom på, at vores priser er eksklusiv administrationsgebyr, kørsels gebyr og miljø afgift.

  100% tilfredshed på myrebekæmpelse

  Det er vigtigt for os, at du er helt tilfreds med den myrebekæmpelse, vi udfører hos dig. Af den grund giver vi dig altid et par ugers garanti, efter at vi har udført myrebekæmpelsen.

  Myrerne er som nævnt tidligere et nyttedyr i naturen. Derfor kan vi ikke garantere, at du ikke kan støde på en enkelt myrer eller to efter bekæmpelsen. Men hvis de skulle vende tilbage i samme omfang, så gentager vi myrebekæmpelsen igen uden ekstra omkostninger.

  Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os i dag på telefon: 23 80 02 14 eller på mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, så kan vi give dig et tilbud inden for 24 timer.

  Tips til bekæmpelse af myrer

  Her har du mulighed for at læse en masse tips og ofte stillede spørgsmål omkring myrer og myrebekæmpelse. Vi vil løbende opdatere sektionen, så du fra start har de bedste forudsætninger ved bekæmpelse af myrer.

  Hvorfor får man myrer indenfor?

  Myrerne kommer oftest frem indendørs i løbet af marts og april, men de forsvinder som regel fra boligen i løbet af juli. De myrer der kommer ind i huset for at søge efter føde, bor ofte i det man kalder for et myrebo. 

  Myrerboet er oftest placeret under gulvet i boligen eller langs soklen, udenfor. Selvom myrerne meget sjældent gør skade på din bolig, kan de være meget generende for dig som boligejer.

  Hvordan slipper man af med myrer?

  Hvis du selv gerne vil forsøge at slippe af med myrerne på egen hånd, kan det anbefaledes, du forsøger at drysse kaffegrums, kanel og peber. Disse metoder vil typisk kunne holde myrerne på afstand et stykke tid. 

  Men den bedste metode hvor du kan sikre dig på, at myrerne ikke kommer, er at sørge for, at der ikke ligger madvarer fremme, da det vil tiltrække dem. 

  Har du fundet deres myrebo, kan du drysse salt ud i området omkring myretuen, eller hælde kogende vand direkte ned i boet, som vil tage livet af myrerne.

  Er myrerne helt væk efter en myrebekæmpelse?

  De fleste af myrerne vil dø med vores effektive myrebekæmpelse behandling. Den vigtigste del af myrebekæmpelsen er at få transporteret giften helt ned i myretuen, udover at vi forsøger at sprøjte det ned, klarer arbejdermyrerne faktisk en stor del af arbejdet. 

  Arbejdermyrerne transportere giften videre ned i boet, og får giften spredt ud i hele myretuen til de andre myrer. Når man skal bekæmpe myrer, er det vigtigste, at man får bekæmpet deres dronning. 

  Processen for myrebekæmpelse tager typisk en uge før, at de fleste myrer er helt væk, hvis myrebekæmpelsen bliver gjort grundigt og effektivt.

  Hvordan undgår jeg myrer i fremtiden?

  Myrerne kommer ind i dit hjem for at lede efter mad, såsom madkrummer. Hvis det lykkes med at finde det i dit hjem, så udlægger de små duftspor, så de selv, og andre myrer fra myretuen kan finde, hvor maden er placeret. Derfor er den mest effektive måde at undgå problemer med myrer i fremtiden, at sørge for, at der ikke er nogle madkrummer fremme i hjemmet, som de kan finde.

  Du har sikkert set et stykke ispapir ligge og flyde udenfor, som der var fuldstændigt dækket til af myrer på en varm sommerdag. Det skyldes, at myrerne er ligesom os mennesker, de elsker nemlig også de søde sager.

  Nogle af de hyppigste ting myrerne går efter i dit hjem, er:

  • Krummer med sukker indhold, der er spildt på gulvet
  • Tømme sodavandsdåser eller glas med en smule sodavands rester.
  • Åben sukkerskål 
   

  Husråd til myrebekæmpelse

  Et godt råd til at undgå myrerne, er ved at sørge for at holde køkkenet godt rent og sukkerfrit. Hvis det ikke bliver gjort på en grundig måde, vil der ikke være en god chance for, at du kan holde myrerne ude af dit hjem.

  Hvis du ofte har problemer med myrer, kan det være en god ide at foretage en forebyggende myrebekæmpelse i april måned. Det er nemlig på denne årstid, myrerne begynder at være aktive, og det kan være med til at forhindre, at myrerne kommer tilbage i huset året efter bekæmpelsen af myrerne.

  Er giften, man anvender til myrebekæmpelse, farlig for mine kæledyr?

  Giften vi sprøjter med til at bekæmpe myrerne, er ikke farlig for hverken kæledyr eller mennesker, når den først er sprøjtet ud og lagt sig. Det anbefales dog at man beskytter sig selv og andre fra at indånde midlerne, når giften sprøjtes ud. Måden du kan beskytte dig selv fra at indånde midlerne, er at benytte sig af en almindelig støvmaske, samt sørge for at kæledyr og børn holdes væk fra området, når giften sprøjtes ud.

  Find os

  Kontakt os allerede i dag

  Uanset om du befinder dig i Taastrup eller resten af Sjælland, kommer vi gerne og hjælper dig med at bekæmpe myrerne. Vi hjælper alle både privatpersoner og virksomheder.

  Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 23 80 02 14 eller mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Hvis du oplever problemer med myrer, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme. Herefter kan vi tage den indledende samtale og spore os ind på problemets omfang, og hvad det vil kræve for at løse det bedst muligt.