Myrebekæmpelse

Du kan herunder læse om myrebekæmpelse i dit hjem, og sikre dig, at du modtager den rette hjælp til myrebekæmpelse. Hos skadedyrsbekæmperen er vi et meget erfarent team, som står klar til at hjælpe dig med bekæmpelse af myrer. Vi rykker ud til dig 24 timer i døgnet for at bekæmpe dine skadedyr.

Over 35 års erfaring med myrebekæmpelse

Hos Skadedyrsbekæmperen har vi igennem mange år bekæmpet myrer på hele Sjælland. Vi ved derfor også hvilke produkter og redskaber, som skal bruges til at bekæmpe disse skadedyr. Og det gælder uanset, om vi taler om myrer, som er ude i kysten eller inde på landet. Med vores skadedyrsservice kan vi sikre dig, at myrerne ikke vender tilbage til dit hjem igen.

Hvis du har problemer med myrer hjemme hos dig, så ring til os allerede i dag på 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi vil sørge for, at besvare din henvendelse hurtigst muligt, og står klar til, at rykke ud til en opgave 24 timer i døgnet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 gode grunde til at vælge os til at bekæmpe myrer

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har flere års erfaring, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede myrer.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  Vores døgnvagt og faglærte medarbejdere sidder altid klar til at yde den bedste service i at levere et effektivt stykke arbejde i høj kvalitet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Vores virksomhed er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Bekæmpelse af myrer med de rigtige produkter

  Som din skadedyrsbekæmper har vi igennem mange år i branchen opbygget en stor erfaring indenfor myrebekæmpelse. Det betyder, at du som kunde kan føle dig sikker på, at det arbejde som vi udfører, vil være i topklasse. 

  De produkter og det gift vi anvender mod skadedyrene er af højeste kvalitet. Du skal derfor ikke bekymre dig om farlige giftstoffer for dig og din husstand.

  For at give dig ekstra tryghed tilbyder vi alle vores kunder et par ugers garanti, så vi kan sikre, at vi har udført vores arbejde ordenligt. Det er vigtigt, at myrerne ikke vender tilbage i dit hjem. 

  Er giften, man anvender til myrebekæmpelse, farlig for mine kæledyr?

  Giften vi sprøjter for at bekæmpe myrerne, er ikke farlig for hverken kæledyr eller mennesker, når den først er sprøjtet ud og lagt sig. 

  Du skal dog som kunde ikke stå og indånde giften, når den sprøjtes ud. Vi anbefaler derfor, at du befinder dig i et andet rum eller et andet sted, imens vi gør vores arbejde.

  Du kan også benytte en almindelig støvmaske, samt sørge for at kæledyr og børn holdes væk fra området, når giften sprøjtes ud.

  Er myrerne helt væk efter en myrebekæmpelse?

  De fleste af myrerne vil dø med vores effektive myrebekæmpelse behandling. Den vigtigste del af myrebekæmpelsen er at få transporteret giften helt ned i myretuen, udover at vi forsøger at sprøjte det ned, klarer arbejdermyrerne faktisk en stor del af arbejdet.

  Arbejdermyrerne transportere giften videre ned i boet, og får giften spredt ud i hele myretuen til de andre myrer. Når man skal bekæmpe myrer, er det vigtigste, at man får bekæmpet deres dronning.

  Processen for myrebekæmpelse tager typisk en uge før, at de fleste myrer er helt væk, hvis myrebekæmpelsen bliver gjort grundigt og effektivt.

  Vi vægter vores kunders tilfredshed højest

  Vi gør alt hvad vi kan for at sikre dig, at det arbejde som vi udfører, er af højeste kvalitet. Det indebærer også, at vi tilbyder vores kunder nogle ugers garanti, så vi kan sikre os, at myrerne ikke vender tilbage i dit hjem.

  Vi har igennem mange år i branchen opbygget en stor kundetilfredshed hos vores kunder. Dette skyldes, at vi sikrer et veludført arbejde for vores kunder hver gang vi er på en ny opgave. Vi har et veluddannet personale, som alle stræber efter, at udføre deres tildelte opgaver til perfektion.

  Vi håber, at det giver dig svar på, om myrerne er helt væk efter en myrebekæmpelse fra hos og om vores garantiordning.

  Myrebekæmpelse i sommermånederne

  Vi kender alle sammen til myrer og deres færden i vores huse og ude i haven i sommermånederne. Du skal til at nyde det danske sommervejr ude på din altan eller i haven, men dine fliser, altan og have er fyldt med myrer. Sommetider finder du også myrer inde i huset, og så begynder det at blive irriterende.

  Du har prøvet at bekæmpe dem, men på den ene eller anden måde dukker de op igen. Du har prøvet alle tips og tricks, som du kan finde på nettet, men af en eller anden årsag vender skadedyrene tilbage i dit hjem igen. Dette skyldes som regel, at de løsninger, som kan findes online kun er midlertidige løsninger. Det løser altså kun din problem her og nu, men ikke i nærmeste fremtid. Det er derfor vigtigt, at myrerne dræbes i deres hjem. Det kan dog være svært, at lokalisere hvor dette hjem er.

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vi specialister, og kan derfor sikre dig, at vi lokaliserer myrernes hjem, og dræber dem med de rette metoder og midler. Vi står både klar til at hjælpe dig med bekæmpelse af myrer indendørs og udendørs, som kan læses længere nede på siden.

  Myrerbekæmpelse på terrassen

  Har du lige fået lavet en ny terrasse, og kan du ikke forstå at fliserne, så småt begynder at ligge skævt? Så kan det desværre betyde at myrerne har en finger med i spillet.

  Det skyldes nemlig at myrerne elsker nyt sand at lave et myrebo i. Det kan være meget frustrerende, at de små myrer med tiden kan ødelægge din smukke terrasse.

  Hvis du oplever problemer med myrer i hjemmet, på terrassen eller i haven, bekæmper vi dem gerne. Kontakt vores døgnvagt allerede nu, vi sidder klar på telefonen 23 80 02 14 eller mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Indendørs og udendørs myrerbekæmpelse

  Det kan varierer meget om myrerne har hjem under dit hus eller om de har hjem udendørs. Midlerne, som vi anvender udendørs er mere koncentrerede end dem vi anvender til indevendig brug. De mere koncentrerede midler er mere effektive, og har en hurtigere effekt, og er altså ikke nogle, du som forbruger selv kan gå ud og købe. Hvis du oplever mange myrer indendørs skyldes det oftest, at du har et myrerbo under dit hus eller under din terrasse. Det er vigtigt, at der tages hånd om dette med det samme, da de over tiden kan ødelægge din terasse eller lignende.

  Myrerbekæmpelse pris

  Det kan være svært, at give en præcis pris på hvad det vil koste for lige præcis din opgave. Det afhænger meget af hvor stort et område, som der skal dækkes. Vi stræber meget efter, at vi kun skal komme hos dig en gang for, at bekæmpe dit myreproblem. Vi giver også dig som kunde en garanti på et par uger, så vi kan sikre, at bekæmpelsen har fungeret, og at myrerne ikke vender tilbage.

  Der skal ligeledes gøres opmærksom på, at vores priser er eksklusiv adminstrationsgebyr, kørselsgebyr og miljøafgift.

  Få professionel myrebekæmpelse i dag

  Har du brug for hjælp til myrebekæmpelse, så tøv ikke. Tag kontakt i dag. Vi står klar til, at hjælpe dig 24 timer i døgnet, så ring til os på 23 80 02 14 eller skriv en mail til kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk . Vi vil sørge for, at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så vi kan få sat en stopper for myrerne med det samme.

  Find os

  Kontakt os allerede i dag

  Uanset om du befinder dig i Taastrup eller resten af Sjælland, kommer vi gerne og hjælper dig med at bekæmpe myrerne. Vi hjælper alle både privatpersoner og virksomheder.

  Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 23 80 02 14 eller mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Hvis du oplever problemer med myrer, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme. Herefter kan vi tage den indledende samtale og spore os ind på problemets omfang, og hvad det vil kræve for at løse det bedst muligt.