Duebekæmpelse

Her kan du læse mere om duebekæmpelse i dit hjem. Skadedyrsbekæmperen hjælper med at få fjernet duer fra dit hjem og din lejlighed. Vi har mange års erfaring indenfor faget, og kan håndtere alle typer bekæmpelse af duer. Vi står klar til, at rykke ud 24 timer i døgnet, så du kan frit give os et kald når det passer dig bedst.

Plaget af duer

Er du plaget af duer i din hverdag? Så er du kommet til det rette sted. Hos Skadedyrsbekæmperen gør vi os meget i at sikre dig, at duerne forsvinder, og ikke kommer igen. Det gør vi ved, at opsætte forskellige former for duesikring. 

Man skal være meget opmærksom på duer, da de ofte kan være med til, at sprede sygdomme. Disse sygdomme kan overføres på mennesker, og give en influenza-lignende tilstand med feber, hovedpine, forkølelse og generelt ubehag. Det er altså derfor vigtigt, at tage hånd omkring disse skadedyr med det samme.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Professionel bekæmpelse af duer

  Vi har igennem mange år i branchen opbygget et stort kendskab til bekæmpelse af duer. Vi tilbyder forskellige former for duesikring, som sikrer, at duerne vil bevæge sig mod mindre attraktive steder.

  Hos Skadedyrsbekæmperen står vi klar til, at hjælpe dig alle 24 timer i døgnet. Du kan derfor frit ringe når det passer dig bedst på 23 80 02 14. Vi kan ligeledes også kontaktes på mailen kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi vil her prøve, at besvare din email hurtigst muligt. 

  Pris på duebekæmpelse

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi ingen fast pris på bekæmpelse af duer. Vi vil aflægge dig et besøg og herved vurdere opgavens omgang. Vi vil herefter tilbyde dig et godt tilbud, som du kan tage til overvejelse. Vi tilbyder dog vores kunder en sikkerhed, som indebærer, at vores arbejde ikke er klaret, før vi er sikre på, duerne er væk, og har forebygget, at de ikke dukker op igen.

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Mange års tilfredse kunder

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vores vigtigste prioriteter, at sikre, at vores kunder er tilfredse. Det har vi igennem årerne formået, at gøre ved, at udføre vores arbejde til perfektion.

  Det kan i mange tilfælde være nødvendigt, at få opsat duesikring for, at få fjernet duerne permanent. Vi prøver dog så vidt som muligt, at lade være med, at bore for mange huller i din bygning således, at den ikke ødelægges.

  Få hjælp til at bekæmpe duer i dag

  Hvis du døjer med duer på din altan eller i nærheden af dit hjem, så tag kontakt til Skadedyrsbekæmperen i dag. Vi kan kontaktes på 23 80 02 14. Vi står klar til, at rykke ud 24 timer i døgnet. 

  Vi kan også kontaktes på mailen kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, og vi vil sørge for, at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi vil meget gerne hjælpe dig af med dine skadedyrsproblemer, og står til rådighed for dig hele dagen.

  Find os