Skægkræ bekæmpelse

Få op til 1 års tilfredshedsgaranti på skægkræ bekæmpelse. Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mange års erfaring, og kan hjælpe dig af med dine skægkræ. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og rykker ud 24 timer i døgnet. Giv os et kald og hør mere omkring vores garantiordning!

Bekæmpelse af skægkræ

Skægkræ er nærmest umulige, at slippe af med, når de først har fået levested i dit hjem. Rengøring og insektspray i håndkøb er kun en midlertidig løsning overfor skægkræ, og de vil nærmest med 100% sikkerhed dukke op igen. Da skægkræ er meget små i deres første del af livet, er de næsten umulige at opdage, og de kan meget hurtigt sprede sig i dit hus, din lejlighed og resten af lejlighedskomplekset.

Det kan derfor være meget vigtigt, at tage kontakt til en skadedyrsbekæmper hurtigt, således, at du kan få drevet bugt med skadedyret hurtigt, og det er især, hvis du bor i en boligforening. Skægkræ er ikke farlige for mennesker, men kan derimod lave skade på dine fødevarer, fotos, bøger og lignende.

Du kan med Skadedyrsbekæmperen sikre dig et tæt samarbejde, hvor vi involverer dig i processen, så du kan følge med i hvilket arbejde, vi skal udføre og hvordan. På den måde sikrer vi også, at vi ikke er uenige om noget, og at vi følger den aftale, som vi sammen har udarbejdet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Effektiv skadedyrsbekæmper af skægkræ

  Skægkræ er små skadedyr som kan blive op til 2 centimeter lange. Det lille insekt kan i modsætning til sølvfisken sprede sig hurtigt over hele boligen i tørre og mørke områder. Skægkræ er også mere tolerante, hvorfor de både kan klare lavere luftfugtighed og højere temperaturer end sølvfisken. Det betyder altså, at de uden problemer kan være udbredt i hele boligen, når du for første gang får øje på dem.

  Skægkræ kan i løbet af dets lange liv ligge op til 150 æg. Det kan derfor være svært, at bekæmpe skægkræ og slippe af med dem i dit hjem. Som nævnt er skægkræ ikke farlige, men kan sprede sig rundt i dit hjem og gå i dine madvarer. De elsker især fødevarer, der indeholder tørstoffer som mel og havregryn. Det er yderst nødvendigt, at disse dyr tages alvorligt, og behandles inden de formerer sig, og spreder sig yderligere.

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi igennem mange år i branchen opbygget et stort kendskab til disse skadedyr. Vi har en effektiv behandling, som indebærer en kombination af sprøjtebehandling, udlægning af ædegift og opsætning af fælder.

  3 gode grunde til at vælge os til bekæmpelse af skægkræ

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har flere års erfaring med bekæmpelse af skægkræ, og vi ved lige præcis hvordan du slipper af med de små kravlende væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  Vi har døgnåbent, du kan derfor altid forvente høj service og kvalitet. Hvorfor du kan ringe til os alle ugens dage, 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Behandling af skægkræ

  Det tager ca. 2 måneder for æggene at udklække. Dette betyder, at bekæmpelse af skægkræ er en længerevarende process, hvor behandling en gang om måneden kan være nødvendig.

  Vi anbefaler oftest vores kunder 3 behandlinger og limfælde for, at kunne opnå den mest effektive bekæmpelse af skægkræ. Det er ikke altid, at 3 behandlinger er nok, men du kan, som kunde vide dig sikker på, at vi udfører vores arbejde til dørs, og ikke stopper før skægkræene er fuldstændig væk fra din ejendom. Vores mål er at få skadedyrene til at forsvinde helt, og vi stopper ikke før denne opgave er fuldført.

  Hvis du står med et skægkræ problem, så tøv ikke. Tag kontakt til os i dag på telefonnummer 23 80 02 14 eller skriv en mail på kontakt@skadedyrsbekaempereren.dk. Vi vil forsøge, at besvare din henvendelse hurtigt muligt. Vi står ligeledes klar til, at rykke ud 24 timer i døgnet, så du kan slippe af med dine skadedyr hurtigst muligt.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Skægkræ bekæmpelse pris

   Vi har hos Skadedyrsbekæmperen ikke nogen fast prisliste. Det afhænger tit af størrelsen på den arbejdsopgave, som vi skal udføre. Prisen vil derfor svinge alt efter, hvor stor en opgave der er tale om, og hvor lang tid vi regner med, det vil tage. Vi kommer gerne ud til dig, og vurderer opgavens omfang således, at vi kan give dig et rigtig godt tilbud, som indeholder en pris på opgaven. På den måde kan vi også få diskuteret, hvordan vi har tænkt os, at udføre opgaven og omstændighederne for bekæmpelsen af skægkræ.

   Vi garanterer dig altså en sikkerhed ved, at give dig et tilbud, hvori det er præcist, hvad det vil koste dig. På den måde kan du være sikker på, at der ikke opstår nogle overraskelser på regningen. Denne aftale er din garanti for at alt arbejdet udføres professionelt, sikkert og med respekt for dig og dit indbo.

   Kan man selv bekæmpe skægkræ?

   Det er stort set umuligt selv at bekæmpe skægkræ. Primært fordi man som forbruger ikke har adgang til de rette bekæmpelsesmidler, herunder ædegift og sprøjtemidler. Midler der kun kan anskaffes, hvis man er professionel.

   Men man kan gøre en del selv for, at reducere antallet og dermed problemets udvikling. Der kan på nettet købes en skægkræ fælde, der indfanger dem løbende. Men vi anbefaler:

   • Rengøring – Den mest simple måde er, at støvsuge grundigt og ofte.
   • Temperatur – Skægkræ trives dårligt ved en konstant temperatur under 16 eller over 30 grader.
   • Nabo-alliancer – Hvis du bor i lejlighed, kan skægkræene let bevæge sig rundt i bygningen. Bekæmp derfor skadedyrene sammen!

   I ekstreme tilfælde anbefaler vi altid, at du tilkalder en professionel skadedyrsbekæmper til bekæmpelse af skægkræ. Hos Skadedyrsbekæmperen er vi autoriseret og certificeret, hvorfor vi ved lige præcis hvordan vi får bugt med de små insekter i hjemmet.

   Mange års tilfredse kunder

   Hos Skadedyrsbekæmperen har vi igennem mange år i branchen opbygget et stort kendskab til branchen. Vi har håndteret mange forskellige typer opgaver for vores kunder, som har gjort, at vi har et bredt kendskab til de forskellige skadedyr som der findes, og hvordan vi håndterer disse. Du kan derfor som kunde vide dig sikker på, at vi hos Skadedyrsbekæmperen gør alt for, at udføre vores arbejde til perfektion, således, at vi kan få skadedyr væk fra dit hjem.

   Vi går meget op i, at sikre os, at skadedyrerne forsvinder fra dit hjem for altid. Vi stopper ikke før opgaven er udført til perfektion, og du igen som kunde kan føle dig sikker på, at skadedyrerne i dit hjem er væk. Vi har på den måde igennem årerne oplevet mange tilfredse kunder, som typisk vænner tilbage til os, hvis der skulle opstå et nyt problem med et andet skadedyr.

   Derudover har vi en professionel skytte og jæger, som kan håndtere skadedyr i din have eller på dit loft. Vi har ligeledes en kører for falck og dyrernes beskyttelse, så vi sikrer, at dyrerne får den rette behandling efter vores arbejde hos dig er udført. Vi er PET godkendte til kongelige slotte og palæer.

   Autoriseret skadedyrsbekæmper

   Hos Skadedyrsbekæmperen har vi alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljøvenlige produkter. Det vil sige, at vi kun benytter produkter som hverken er skadelige overfor mennesker eller husdyr.

   Derudover har vi en professionel skytte og jæger, som kan håndtere skadedyr i din have eller på dit loft. Vi har ligeledes en kører for falck og dyrernes beskyttelse, så vi sikrer, at dyrerne får den rette behandling efter vores arbejde hos dig er udført. Vi er PET godkendte til kongelige slotte og palæer.

   skægkræ bekæmpelse

   Hvorfor vælge Skadedyrsbekæmperen til bekæmpelse af dine skægkræ?

   Du skal vælge Skadedyrsbekæmperen, fordi vi har mange års erfaring. Det har gjort, at vi har opbygget et stort kendskab til alle former for skadedyr, og ligeledes lært os hvordan vi skal agerer overfor vores kunder bedst muligt. Vi har igenenem tiden formået, at skabe en stor kundetilfredshed, som har sikret os, at vores kunder vender tilbage, hvis der skulle opstå et nyt skadedyrsproblem i deres hjem.

   Vi står aktid klar til, at hjælpe dig 24 timer i døgnet, således, at vi kan straks kan gå i gang med kampen mod det skadedyr du døjer med.

   På trods af, at vi yder kvalitet og service af højeste skala, så tilbyder vi ligeledes vores kunder konkurrencedygtige priser. Alle skal kunne betale sig fra, at komme af med skadedyr i deres hjem.

   Tøv ikke med, at tage kontakt til os, hvis du oplever det mindste tegn på skadedyr i dit hjem. Vi står klar til, at hjælpe dig af med dine skadedyr med det samme, så du igen kan føle dig hjemme.

   Få professionel skægkræ bekæmpelse i dag

   Hvis du har problemer med skægkræ i dit hjem, så er det vigtigt, at du tager hånd om det med det samme. Skægkræ spreder sig hurtigt, og det er derfor bedre, at tage hånd om det med det samme end at vente. Hos Skadedyrsbekæmperen står vi klar til, at rykke ud 24 timer i døgnet. Du kan derfor ringe i alle døgnets timer på telefonnummeret 23 80 02 14, eller skrive en mail på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, og så vil vi ringe dig op hurtigst muligt. Vi står også klar til, at besvare de spørgsmål du må have om skægkræ eller andre skadedyr.

   Find os