Skægkræ boligforening

4.6 Stjerner på Google!
4.6/5

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Vi tilbyder prisgaranti og prismatch!

  Vi tilbyder 1 års tilfredshedsgaranti

  Vi er autoriseret skadeydrsbekæmper

  Vi tilbyder serviceaftaler for din boligforening

  Hos Skadedyrsbekæmperen tilbyder vi serviceaftaler til din boligforening. Det indebærer, at vi fast hvert år kommer forbi jeres boligforening, samt hvis der skulle opstå akutte problemer med skadedyr. Hos Skadedyrsbekæmperen forebygger vi altså bekæmpelsen af skadedyr, samt håndterer, og løser akutte opståede problemer for jeres boligforening.

  Vi sidder klar til, at rykke ud til akutte problemer alle 24 timer i døgnet. Udover dette tilbyder vi også vores kunder 1 års tilfredshedsgaranti på bekæmpelse af skægkræ.

  Lyder det som noget for jer, så kontakt os i dag for et godt tilbud på en serviceaftale. Ring til os på 23 80 02 14 eller udfyld vores kontaktformular.

  Problemer med skægkræ i jeres boligforening?

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi igennem mange år bekæmpet og hjulpet mange danskere af med skadedyr. Det er vigtigt, at der bliver taget hånd omkring skadedyr med det samme, da de hurtigt kan sprede sig.

  Vi oplever specielt, at skægkræ kan sprede sig meget hurtigt fra lejlighed til lejlighed. Det kan derfor hurtigt gå ud over alle beboerne i ejendommen, hvis der er en lejlighed, som indeholder skægkræ. Det er derfor meget vigtigt, at der bliver taget hånd omkring dette skadedyr med det samme, så vi kan sikre, at de ikke spreder sig ud til hele boligforeningen.

  Skægkræ kan være med til at forudsagde stor skade på personlige ejendele som tøj og madvarer. Tøv derfor ikke med, at tage kontakt til os allerede i dag. Vi håndterer dog også alle andre skadedyr, men skægkræ er dem vi oplever hyppigst hos boligforeninger.

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Kontakt os i dag for hjælp med skægkræ i boligforeningen

  Hvis du eller din boligforening oplever skægkræ i jeres hjem, så tøv ikke. Tag kontakt til Skadedyrsbekæmperen, så vi kan hjælpe dig af med de forfærdelige skadedyr inden de spreder sig. 

  Vi vil herefter tage en samtale omkring, hvordan vi kan hjælpe jer af med skægkræet og eventuelle andre skadedyr. Hos Skadedyrsbekæmperen benytter vi os af de rette produkter til skadedyrsbekæmpelse.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

  skadedyrsbekæmperen

   Find os

   Bliv ringet op