Borebille bekæmpelse

Borebiller er, som navnet selv siger det – en bille. Det er en bille, der angriber træværk især bløde træsorter. Den lever indendørs såvel som udendørs, men de findes tit i vindueskarmen, da det er her, de kan flyve ind.

Borebilleangreb kan gøre stor skade på din ejendom og møbler. Især hvis borebillen formår at lægge æg, der herefter bliver til larver. Borebillen kan i de rette omgivelser formere sig rigtig hurtigt. Disse larver og biller kan spise sig igennem træet, og kan gøre det i mange år.

Det kan derfor få alvorlige konsekvenser, hvis ikke man løser problemet i god tid. I værst tilfælde kan de spise så meget af træværket, at det kan gå ud over husets stabilitet. Opdager du borebiller i dit hjem eller på arbejdet, er det en god idé at opsøge professionel hjælp til bekæmpelse af dem.

Kontakt os derfor i dag på telefon 23 80 02 14, vi står altid til rådighed 24 timer i døgnet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvordan bekæmper man borebiller?

  Hvis borebillen har fået godt fat i vindueskarmen eller noget af træværket, kan det være svært selv at gøre noget ved det. Men hvis billen har fået fat i et træmøbel, kan du stoppe angrebet ved at flytte møblet til et andet sted. 

  Flytter du møblet til et varmt og tørt sted, stopper du angrebet. De bryder sig nemlig ikke om det tørre og varme klima, men derimod elsker de et mere fugtigt og køligt miljø. 

  Du kan derfor selv formindske risikoen for borebilleangreb, ved at holde et mere tørt og mindre fugtigt inde klima fremadrettet.

  borebiller

  Få professionel og effektiv hjælp hos os

  Skulle borebillerne få fat i noget, som du ikke lige kan flytte. Skal du søge mod en professionel skadedyrsbekæmper. 

  Hos Skadedyrsbekæmperen kender vi til de forskellige behandlingsformer som bl.a. limfælder og gift, hvilket sørger for, at borebillerne forsvinder.

  Borebillen er ikke den eneste bille, der kan foretage skader på huset. Der findes over 3000 billearter i Danmark, men kun nogle få arter giver problemer i hjemmet. De meste udbredte udover borebillen er flæskeklannere og husbuk. Hvis der opstår problemer med nogle af disse biller, bekæmper vi dem gerne for dig. Vi har en del års erfaring med bekæmpelse af alle former for skadedyr.

  Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 23 80 02 14 eller sende os en mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk

  Vi rykker ud 24/7 på hele Sjælland, du skal blot give os et kald. 

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse