Borebillebekæmpelse

Borebille-bekæmpelse

Kort om borebiller

Borebiller er, som navnet selv siger det – en bille. Det er en bille, der angriber træværk især bløde træsorter. Den lever indendørs såvel som udendørs, men de findes tit i vindueskarmen, da det er her, de kan flyve ind. Borebilleangreb kan gøre stor skade på din ejendom og møbler. Især hvis borebillen formår at lægge æg, der herefter bliver til larver. Borebillen kan i de rette omgivelser formere sig rigtig hurtigt. Disse larver og biller kan spise sig igennem træet, og kan gøre det i mange år. Det kan derfor få alvorlige konsekvenser, hvis ikke man løser problemet i god tid. I værst tilfælde kan de spise så meget af træværket, at det kan gå ud over husets stabilitet. Opdager du borebiller i dit hjem eller på arbejdet, er det en god idé at opsøge professionel hjælp til bekæmpelse borebiller. Kontakt os derfor i dag på telefon 23 80 02 14 eller mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, vi står altid til rådighed 24 timer i døgnet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 gode grunde til at vælge os som skadedyrsbekæmper

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har mere end 35 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi ved lige præcis, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service i den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Det er med stor stolthed, at vi kan sige, vi er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Tegn på borebiller

  Borebiller er ofte gæster i ældre ejendomme, men opdages i mange tilfælde kun når ejendommen bliver gået igennem i forbindelse med salg. Tegnene findes som ormehuller i træværket. Hullerne er oftest til at finde hvis ikke, man har foretaget væsentlige ændringer i forhold til ventilation eller lignende.

  Et andet tegn er boremel, som er fint hvidt savsmuld på gulvet. Oftest loftgulv, da borebillerne tit lever i spær og lægter. Du kan derfor også være sikker på, at hvis du finder tegn på borebiller, og du ikke har gjort noget for at bekæmpe dem, vil de med høj sandsynlighed stadig være aktive, da de yderst sjældent forsvinder af sig selv.

   

  Kopi af Kopi af Unavngivet (5)

  Det ses ofte, at borebiller angriber ældre møbler, gulve og andet træværk. I værste tilfælde kan man decideret knække stykker af det angrebne træ, hvor borebillerne har været.

  Men det har ikke den store betydning for, om de bliver bekæmpet i dag eller om en måned. Men det er stadig vigtigt at foretage en borebillebekæmpelse, hvis du oplever tegn.

  Som tommelfingerregel siges det, at et aktivt angreb svækker en tagkonstruktions bæreevne med ca. 5% om året.

  Hvordan bekæmper man borebiller?

  Hvis borebillen har fået godt fat i vindueskarmen eller noget af træværket, kan det være svært selv at gøre noget ved det. Men hvis billen har fået fat i et træmøbel, kan du stoppe angrebet ved at flytte møblet til et andet sted. Flytter du møblet til et varmt og tørt sted, stopper du angrebet. De bryder sig nemlig ikke om det tørre og varme klima, men derimod elsker de et mere fugtigt og køligt miljø. Du kan derfor selv formindske risikoen for borebilleangreb, ved at holde et mere tørt og mindre fugtigt indeklima fremadrettet. Skulle borebillerne få fat i noget, som du ikke har mulighed for at flytte. Skal du søge mod en professionel skadedyrsbekæmper. Hos Skadedyrsbekæmperen kender vi til de forskellige behandlingsformer som bl.a. limfælder og gift, hvilket sørger for, at borebillerne forsvinder. Vær dog opmærksom på, at det kan tage tid at nedbryde livscyklussen hos borebiller, da de lagte æg først udklækkes til foråret, hvor de optager aktivstoffet, der er behandlet med. Herefter når æggene er udklækket, vil giften tage over og efterfølgende have sin indvirkning. Det er først her, at vi mener man får det endelige vellykkede resultat. Ønsker du at bekæmpe borebiller, kan vi kontaktes på telefonen 28 80 02 14 eller mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Borebillebekæmpelse pris?

  Det kan være svært at give en præcis pris på, hvad det vil koste dig. Det afhænger kort sagt af hvor stort området og omfanget er. Men du kan trygt stole på, at vores arbejdsfilosofi er, at din arbejdsopgave skal blive udført til punkt og prikke første gang.

  Find os

  Kontakt os for hurtig hjælp

  Skulle uheldet være ude, er vi til at træffe på vores telefon 24 timer i døgnet. Dog opkræver vi et gebyr for udrykninger efter kl. 17. Men vi er sikre på, dette gebyr vil være det hele værd, efter at vores arbejde er blevet udført.

  Skulle du være i tvivl, om hvorvidt du har brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse af en dygtig og autoriseret skadedyrsbekæmper, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan tage dialogen over telefonen. Samtidigt rykker vi hurtigt ud, hvis du akut har brug for vores hjælp. Vi kan kontaktes på telefon 28 80 02 14 eller på mail kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi hjælper alle på hele Sjælland, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Vi giver dig også gerne et gratis og uforpligtende tilbud, af din skadedyrsbekæmpelse, som du vil modtage indenfor 24 timer.