Effektiv bekæmpelse af kakerlakker

Mange forbinder kakerlakker med et insekt, man kun ser, når man er på ferie i Syden, Asien eller Latinamerika. Men kakerlakker er ikke en ualmindelig gæst i de danske hjem, tværtimod.

Kakerlakker kan være smittebærere af farlige sygdomme som salmonella, mavekatar, tarmkatar og dysenteri. Det er sygdomme, der kan overføres til mennesker og kan smitte fra både afløb, toiletter og køkkener. Deres ekskrementer kan fremkalde allergiske reaktioner, og lugten kan samtidigt være yderst ubehagelig.

Kakerlakker formerer sig ekstremt hurtigt, og de angriber stort set alle typer fødevarer. Bekæmpelse af kakerlakker skal derfor foretages af en professionel, da man kan risikere at øge koncentrationen fra 0 til 100, hvis ikke man ved, hvad man laver.

Heldigvis har vi hos Skadedyrsbekæmperen flere års erfaring, og har løst mange opgaver indenfor bekæmpelse af kakerlakker, samt anden skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har problemer med kakerlakker, så ring til os allerede i dag på 23 80 02 14. Vi har åbent 24 timer i døgnet og kan derfor altid lave en udrykning, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvordan bekæmper man kakkerlakker

  Der findes flere måder at bekæmpe kakerlakker på, men gift viser sig at være yderst effektivt. Ofte er det nødvendigt at kombinere giftbehandlingen med alternative metoder som damp-, fryse- og varmebehandling.

  Da specielle giftstoffer er i brug, er det vigtigt, at bekæmpelse af kakerlakker foretages af en autoriseret skadedyrsbekæmper. Det er, fordi du på denne måde er sikret at brugen af diverse sprøjtemidler og bekæmpelser, er udført efter alle gældende regler på området.

  Står du og mangler en skadedyrsbekæmper til at bekæmpe kakerlakker, så kontakt os allerede i dag. 

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse