Myrebekæmpelse

Myrer er et meget nyttigt dyr i naturen. Men når myrerne begynder at indtage dit hus eller have, kan de være en kæmpe plage, og er sjældent velkomne. Hvis ikke myrerne bliver bekæmpet, kan myrerne indlogere sig i husets isoleringer eller under fliserne på terrassen, og så er der ikke langt til resten af huset.

Effektiv behandling kræver derfor en masse erfaring og kendskab til hvad der virker, hvilket vi har. Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mange års erfaring med myrebekæmpelse, og vi har løst utallige af opgaver samt anden skadedyrsbekæmpelse.

Hvis du har problemer med skadedyr så ring til os allerede i dag på 23 80 02 14. Vi kan altid lave en udrykning 24/7, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvordan slipper man af med myrer?

  Der er mange forskellige måder at bekæmpe myrer på. Du har måske allerede selv prøvet at bekæmpe myrerne med kanel, sand, vand, samt forskellige slags myregift og lokkedåser. Disse metoder kan ofte tage lang tid, og det vil ikke altid have den ønskede effekt. 

  Hos Skadedyrsbekæmperen har vi over 35 års erfaring med bekæmpelsen af myrer. Vi tilrettelægger arbejdsmetoden ud fra myrens art, omgivelser og miljø. Vi anvender bl.a. sprøjtemiddel, udlægning af gel samt udvanding m.m.

  Det er ofte nødvendigt med et besøg for at fastslå problemets omfang og finde den rette løsning. Det gør vi altid med et smilt, uanset hvor du befinder dig på Sjælland.

  100%tilfredshed

  Det er vigtigt for os, at du er helt tilfreds med det arbejde, vi udfører hos dig. Af den grund giver vi dig altid et par ugers garanti, efter at vi har bekæmpet myrerne.

  Myrerne er som nævnt tidligere et nyttedyr i naturen. Derfor kan vi ikke garantere, at du ikke kan støde på en enkelt myrer efter bekæmpelsen. Men hvis de skulle vende tilbage i samme omfang, så gentager vi myrebekæmpelsen igen uden ekstra omkostninger.  

  Myrebekæmpelse pris

  Det kan være svært at give en præcis pris på, hvad det vil koste dig. Det afhænger kort sagt af hvor stort arealet er. Men du kan trygt stole på, at vores arbejdsfilosofi er, at din arbejdsopgave skal blive udført til punkt og prikke første gang. 

  Kontakt os i dag på telefon: 23 80 02 14 eller på mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, så kan vi give dig et tilbud inden for 24 timer. 

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse