Regulering af fugle

Effektiv og proffesionel regulering af fugle

Mange oplever problemer med fugle. Det kan være fugle, som forårsager skader på afgrøder, bygninger og for eksempel andre dyr eller udgør en sundhedsmæssig risiko for mennesker. Hvis man oplever et eller flere af disse problemer, kan der opnås en reguleringstilladelse til den pågældende situation. 

Eksempelvis kan ekskrementer fra visse fuglearter overføre sygdomme til mennesker, bl.a. papegøjesyge, salmonella og MRSA. Relevant for verdenssituationen lige nu, mistænkes måger også for at kunne overføre corona smitte. 

Men før en fugleregulering kan finde sted, skal der dog gøres en grundig indsats for at bortskræmme fuglene eller afværge deres skader.

Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mange års erfaring med fugleforebyggelse og fugleregulering. Vi hjælper derfor også gerne dig. 

Ring og hør nærmere på telefon 23 80 02 14.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvad kan vi tilbyde dig?

  Vi kan tilbyde regulering af fulde på hele Sjælland. De typer fugle vi oftest arbejder med, er bl.a. duer, måger, skader, krager, alliker og råger. Disse fugle kan alle håndteres på forskellige måder. Men som regel ønsker vi ikke at skade dyrene. Derfor prøver vi altid på at finde en løsning, hvor dette ikke bliver nødvendigt.

  Vi kan hjælpe med opsætte duepigge og nedtagning af redder. Derudover sørger vi ligeledes for rengøring, desinficering og sikring af altaner. Andre metoder kan også være forhindringer, net eller fælder.

  Hvis det bliver nødvendigt, har vi en professionel jæger tilknyttet. Mange af fuglene må jages og reguleres i hen over forskellige perioder. Men fugle som råger og alliker er fredet. Det kræver derfor en helt særlig tilladelse for at regulere disse. 

  Det er meget omstændigt at regulere fugle. Af den grund anbefaler vi, at du tager fat i en autoriseret skadedyrsbekæmper, som os selv.

  Så ved du med garanti at reguleringen foregår under de rigtige forhold. Tag fat i os allerede nu på telefon 23 80 02 14!

  Pris for fugleregulering

  Som nævnt tidligere kræver det tilladelse at foretage fugleregulering. Fuglebeskyttelsesdirektivets regler bestemmer, hvornår og hvordan fugle må reguleres. Regulering i byzonerne stiller særligt store krav til udførelsen bl.a. på grund af sikkerhedsforanstaltningerne. 

  Heldigvis har vi hos Skadedyrsbekæmperen stor erfaring og indgående kendskab til reglerne for fugleregulering.

  Kontakter du os for regulering af fugle, vil prisen være fra kr. 950,- inkl. moms. 

  Ring til os på telefon: 23 80 02 14 eller send os en mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi svarer inden for 24 timer!

  Hvad siger kunderne?

  ”Min mor og jeg stiftede bekendtskab med Jeppe Kaarde for en uge siden ifm. en gås ved Utterslev Mose, som desværre var kommet meget alvorligt til skade med sin vinge, og som Jeppe af samme årsag var blevet kaldt ud til for at aflive. Min mor og jeg holder begge meget af dyr og var ulykkelige over den kedelige situation, men var efterfølgende også enige om, at den ikke kunne være blevet håndteret bedre; Jeppe ankom med sin luftbøsse, og som den dygtige skytte han er, tog det ikke lang tid før gåsen var blevet befriet for sine lidelser.

  Situationen blev håndteret med stor professionalisme, Jeppe sørgede for, at aflivningen foregik så humant og smertefrit som overhovedet muligt, og efterfølgende udviste han ligeledes stor tålmodighed og medmenneskelighed overfor os, da han lod os røre ved den døde gås, viste os gåsens skade, forklarede hvorfor der stadig kunne forekomme lidt bevægelse på trods af, at gåsen var død, og fortalte om de hagl, han bruger, og om hans generelle tilgang til aflivning. Vi har udelukkende rosende ord tilovers for Jeppe, som tydeligt viste os, at han har hjertet på helt rette sted og har stor respekt for såvel livet som døden. De bedste anbefalinger herfra.”
  – Marianne Wilk

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse