Skadedyrsbekæmpelse Lolland

Døjer du med skadedyr i dit hjem på Lolland? Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mere end 35 års erfaring med at håndtere skadedyr for vores kunder. Kontakt os og få professionel skadedyrsbekæmpelse på Lolland.

Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper:

Skadedyrsbekæmper på Lolland med mere end 35 års erfaring

Hos Skadedyrsbekæmperen har vi mere end 35 års erfaring med bekæmpelse af skadedyr. Vi er et team, som består af veluddannede medarbejdere, som altid stræber efter at udføre vores arbejde til perfektion. Skadedyr kan hurtigt sprede sig, og det er derfor vigtigt, at man tager hånd om bekæmpelse af disse så hurtigt som muligt.

Hos Skadedyrsbekæmperen arbejder vi altid på at benytte de mest miljøvenlige og bedste midler til bekæmpelsen af skadedyrene.

Hvis du har brug for hjælp til bekæmpelse af skadedyr kan du kontakte os på 23 80 02 14. Du kan også udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside. Vi lover dig for, at du får et rigtig godt tilbud.

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Vi samarbejder med Dyrenes beskyttelse

  Hos Skadedyrsbekæmperen samarbejder vi dagligt med Dyrenes Beskyttelse. Det gør vi fordi, vi mener, de bortkomne eller sårede skadedyr skal modtage den rette efterbehandling. Sårede skadedyr vil kunne blive behandlet af professionelle ansatte fra Dyrenes Beskyttelse.

  Vores medarbejdere modtager altid den relevante og nødvendige efteruddannelse, så vi hele tiden er opdateret på de nyeste teknikker og metoder. På den måde bliver vi også løbende bedre til vores daglige arbejde.

  Skadedyrsbekæmpelse alle 24 timer i døgnet på Lolland

  Vi tilbyder vores skadedyrsservice alle 24 timer i døgnet. Det betyder, at hvis du som kunde har en akut opstået situation, så står vi hos Skadedyrsbekæmperen klar til at rykke ud og hjælpe med skadedyrsbekæmpelse. Der opkræves dog et gebyr for udrykninger, som ligger efter kl. 17. Vi mener dog, at dette gebyr er givet godt ud, når vi har gjort dit hjem skadedyrsfrit.

  Med 35 års erhvervserfaring har vi håndteret alle forskellige typer skadedyr. Det betyder også, at vi kan hjælpe med alle typer opgaver, som du har brug for hjælp til. Store opgaver, såvel som små.

  Vores døgnvagt kan kontaktes på 23 80 02 14.

  Få professionel hjælp til skadedyrsbekæmpelse på Lolland

  Har du oplevet tegn på skadedyr i din bolig? Gør noget ved det allerede i dag, og kontakt os. Ring til os på 23 80 02 14. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, og så vil vi besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Vi står klar til at hjælpe dig alle 24 timer i døgnet.

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse. Vi er PET godkendte til kongelige slotte og palæer.

  Statsautoriseret

  Find os

  Bliv ringet op