Skadedyrsbekæmpelse Nysted

Står du og mangler en erfaren og professionel skadedyrsbekæmper i Nysted? Skadedyrsbekæmperen har mere end 35 års erfaring i branchen, og vi har håndteret alle forskellige typer skadedyr.

Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper​:

Erfaren og professionel skadedyrsbekæmper i Nysted​

Hos Skadedyrsbekæmperen har vi igennem mere end 35 år hjulpet vores kunder med skadedyrsbekæmpelse. Vi sørger altid for at udføre vores arbejde ordentligt, så du som kunde kan vide dig sikker på, at skadedyrene forsvinder. Skadedyr kan hurtigt sprede sig, og det er derfor vigtigt, at der tages hånd omkring dem med det samme.

Det kan være meget svært selv at fjerne skadedyrene, når de først er dukket op i dit hjem. Hos Skadedyrsbekæmperen stræber vi os dag efter dag på, at blive bedre og herved benytte de bedste og mest miljøvenlige produkter. Sådan sikrer vi vores kunder, at skadedyrsbekæmpelsen er holdbar i lang tid.

Kontakt os over telefonen 23 80 02 14, eller udfyld vores kontaktformular. Vi lover dig, at du får et rigtig godt tilbud.

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

skadedyrsbekæmperen

  Ordentlig håndtering af skadedyrene

  Vi samarbejder med dyrenes beskyttelse, så de bortkomne eller sårede skadedyr modtager den rette behandling. Vores medarbejdere modtager altid den relevante og nødvendige efteruddannelse, så vi hele tiden kan blive bedre. På den måde lærer vi også løbende nye og bedre metoder, som vi kan bruge i vores daglige arbejde.

  Skadedyrsbekæmpelse i Nysted med udrykning alle 24 timer i døgnet ​

  Hos Skadedyrsbekæmperen er vi klar til at rykke ud alle 24 timer i døgnet. Det betyder altså, at hvis du som kunde har en akut situation, vil vi meget gerne hjælpe dig af med den hurtigst muligt. Der opkræves dog et gebyr for udrykninger, som ligger efter kl. 17. Vi mener dog, at dette gebyr er givet godt ud, når vi har gjort dit hjem skadedyrsfrit.

  Vores døgnvagt kan kontaktes på 23 80 02 14.

  Tilfredse kunder er vores primære opgave

  Vores team og medarbejdere sikrer altid, at vi udfører vores arbejde ordentligt og korrekt. Vi lever af tilfredse kunder, og det er derfor vigtigt, at vores arbejde sikrer permanent fjernelse af skadedyrene.

  Vi sørger altid for, at vores medarbejdere har den rette efteruddannelse således, at de kan håndtere alle typer skadedyr. Vi stræber os også altid til at benytte de bedste produkter for dig og din husstand. På den måde er vi sikre på, at giften ikke er skadende for hverken dig eller mulige husdyr.

  Få skadedyrsbekæmpelse i Nysted i dag

  Har du oplevet tegn på skadedyr i dit hjem? Tøv ikke, og tag kontakt til os i dag. Vi står hos Skadedyrsbekæmperen klar til at hjælpe dig alle 24 timer i døgnet. Ring til os i dag på 23 80 02 14. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vil vi besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

  Tag hånd om skadedyrene i dag, så de ikke spreder sig!

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

  skadedyrsbekæmperen

   Find os

   Autoriseret skadedyrsbekæmper

   Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse. Vi er PET godkendte til kongelige slotte og palæer.

   Statsautoriseret

   Bliv ringet op