Skægkræ eller sølvfisk?

Skægkræ er en forholdsvis ny insektart i Danmark. Men derfor ses det stadig som værende et skadedyr. Skægkræ minder meget om en sølvfisk også kendt som sølvkræ, men alligevel er de forskellige.

Skægkræ kan påføre større skader end sølvfisken, fordi de formerer sig hurtigere og går i alle slags fødevarer, der indeholder tørstoffer som mel og havregryn. Værre er, at de også angriber bøger, malerier, dokumenter, pap og andet papir.

I modsætning til sølvfisk spreder skægkræ sig hurtigt over hele boligen i tørre og mørke områder. De er ligesom sølvfisk – aktive om natten, derfor er de svære at finde. Skægkræ kan kravle lodret op ad en væg, det kan sølvfisk ikke. Desuden er de mørkebrune på bagkroppen og noget større end en sølvfisk. 

Ser du en skægkræ i din bolig, så kontakt os med det samme på 23 80 02 14. Vi kan hurtigt lave en udrykning hele døgnet, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Professionel bekæmpelse af skægkræ

  Skægkræ skal bekæmpes hurtigt, så de ikke når at formere sig og påføre større skader. Vi anbefaler som regel 3 behandlinger og limfælde for at kunne bekæmpe dem effektivt. Det er ikke altid, at 3 behandlinger vil have den helt ønskede effekt. Men du kan trygt regne med, at vi altid fører opgaven til dørs. Vores mål er nemlig, at vi skal bekæmpe skadedyrene, til de ikke er at finde mere.

  Det anbefales på det kraftigste at kontakte en skadedyrsbekæmper hurtigst muligt, så snart skægkræ identificeres i hjemmet. Ønsker du at bekæmpe skægkræ, så kontakt Skadedyrsbekæmperen. Vi rykker ud alle ugens dage og alle ugens timer.

  Ring til vores telefon på 23 80 02 14 eller skriv en mail til os på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi besvarer alle dine spørgsmål, og fortæller hvordan du skal forholde dig, indtil skadedyrene er bekæmpet.

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse