Væggelus bekæmpelse

Kort om væggelus

Væggelus, også kendt som sengelus, er et hyppigt udbredt skadedyr i de danske hjem, samt hoteller og andre steder hvor der overnattes. Tegn på væggelus er, at man oftest vågner med bid på arme, ben, lænd eller maveregionen. Bidet er ofte kendetegnet ved, at der er 2-3 stik ved siden af hinanden. Et stik hvor væggelusen afleverer giften via et bid og suger blod fra et andet bid. Disse stik bliver tit forvekslet med loppebid eller myggestik.

Væggelus og sengelus er blodsugere, og de kommer ud om natten for at angribe. Deres bid giver kløe og svie for de fleste mennesker. I nogle tilfælde kan de medføre allergiske reaktioner. 

Om dagen gemmer de sig i sengen, madrassen, sprækker og hulrum. De er meget vanskelige at finde og bekæmpe uden en ekspert. Hvis ikke bekæmpelse af væggelus udføres korrekt, kan de hurtigt spredes til andre rum. Eller hvis man bor i tæt bebygget område som for eksempel lejligheder, kan det spredes videre til resten af opgangen. 

Desuden er sommertiderne sæsonen for væggelus, da det er her folk tager på ferie, og tager væggelusene med hjem igen. Du bør derfor være opmærksom på væggelus både før og efter din rejse. 

Ønsker du at bekæmpe væggelus? Så kan du altid kontakte os på telefon: 23 80 02 14 eller send os en mail på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi har åbent 24/7 og sender dig gerne et tilbud indenfor 24 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  væggelus bid

  3 gode grunde til at vælge os til din væggelus bekæmpelse

  Flere års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

  Vi har flere års erfaring, og vi ved med garanti, hvordan du slipper af med de uønskede væsner.

  Service indenfor 24 timer af høj kvalitet

  For at kunne yde den hurtigste service og den højeste kvalitet, har vi bl.a. døgnåbent. Du kan derfor ringe til os alle ugens dage 24 timer i døgnet.

  Autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper

  Vores virksomhed er autoriseret og certificeret af miljøstyrelsen.

  Hvad kan du selv gøre?

  Efter at behandlingen er blevet udført af en professionel, er det vigtigt, du sørger for, at væggelusene ikke kommer igen. Det vi anbefaler er, at man først og fremmest skal vaske alt sit tøj, eller at man fryser det ned til under -18 grader i minimum 2 døgn.

  Inden du søger hjælp til væggelus bekæmpelse, kan du muligvis stoppe spredningen selv. Mange oplever nemlig tit, at de har taget væggelus med hjem fra ferien eller fra andre steder. Hvis dette er scenariet for dig, er der en række ting, du kan foretage dig, inden du tager kontakt til en skadedyrsbekæmper, for at mindske risikoen at de spreder sig.

  • Ved mistanke om væggelus bør du fryse al din bagage inden du pakker ud. Bagagen skal fryses i mindst 2 døgn.
  • Støvsug kufferten grundigt og smid efterfølgende støvsugerposen ud. 
  • Du kan vaske alt dit tøj ved mindst 30 grader og/eller smide tøjet i tørretumbleren.
  • Hvis du allerede har pakket ud, kan du forsøge at løse problemet ved at foretage en meget grundig støvsugning. Især langs paneler og i sengen. 

  Hvis du stadig oplever problemer efterfølgende, bør du tage kontakt til en skadedyrsbekæmper. Kontakt os gerne i dag, vi hjælper til med bekæmpelse af væggelus. De forsvinder desværre ikke af sig selv, og jo hurtigere vi starter behandlingen, jo mindre risiko er der for, at de spredes. 

  Ønsker du derimod professionel råd og vejledning, står vi ligeledes til rådighed for dette. Ring til os på 23 80 02 14 eller send os en mail på

   kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi har åbent alle døgnets timer også i weekenden.

  Sådan bekæmpes væggelus?

  Vi anbefaler altid, at væggelus bekæmpelse skal udføres af fagfolk, da det næsten kan være en umulig opgave at gøre det selv. En autoriseret skadedyrsbekæmper må udlægge og behandle med gift for at bekæmpe væggelus. Gift behandling er yderst effektivt, men kombineres ofte med andre metoder som damp-, fryse- og varmebehandling.

  Du sikrer dig derfor, at problemet bliver håndteret korrekt. På den måde kan du roligt vinke farvel til væggelusene.

  væggelus

  Hvad er prisen på væggelus behandling?

  Det er nødvendigt at benytte en autoriseret skadedyrsbekæmper, som må udlægge og behandle med gift for at bekæmpe væggelus. Andre behandlingsmetoder er ofte nødvendige eksempelvis frysebehandling af dit tøj og tekstiler, inventar samt damp- og varmebehandling. 

  Kontakter du os for væggelus bekæmpelse, vil prisen være fra kr. 1.895,- inkl. moms.

  Find os

  Kontakt os allerede i dag

  Uanset hvor på Sjælland du bor eller befinder dig, kommer vi gerne og hjælper dig med at bekæmpe væggelusene. Vi hjælper alle både privatpersoner og virksomheder. Med vores mange år i branchen, har vi med garanti allerede løst et lignende problem. 

  Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 23 80 02 14eller mail:

   kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk.

  Her vil vi tage den indledende samtale og spore os ind på problemets omfang, og hvad det vil kræve for at løse det. Hvis du oplever problemer med væggelus, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme.