Væggelus bekæmpelse

Væggelus er et hyppigt udbredt skadedyr i de danske hjem, samt hoteller og andre steder hvor der overnattes. Tegn på væggelus er, at man oftest vågner med bid på arme, ben, lænd eller maveregionen. Bidet er ofte kendetegnet ved, at der er 2-3 stik ved siden af hinanden. Et stik hvor væggelusen afleverer giften via et bid og suger blod fra et andet bid.

Væggelus er blodsugere, og de kommer ud om natten for at angribe. Deres bid giver kløe og svie for de fleste mennesker. I nogle tilfælde kan de medføre allergiske reaktioner. 

Om dagen gemmer de sig i sengen, madrassen, sprækker og hulrum. De er meget vanskelige at finde og bekæmpe uden en ekspert.

Ønsker du at bekæmpe væggelus? Så kan du altid kontakte os på telefon: 23 80 02 14. Vi har åbent 24/7 og sender dig gerne et tilbud indenfor 24 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Sådan bekæmpes væggelus

  Vi anbefaler altid, at væggelus bekæmpelse skal udføres af fagfolk, da det næsten kan være en umulig opgave at gøre det selv. En autoriseret skadedyrsbekæmper må udlægge og behandle med gift for at bekæmpe væggelus. Giftbehandling er yderst effektivt, men kombineres ofte med andre metoder som damp-, fryse- og varmebehandling.

  Du sikrer dig derfor, at problemet bliver håndteret korrekt. På den måde kan du roligt vinke farvel til væggelusene.

  Hvad kan du selv gøre?

  Efter at behandlingen er blevet udført af en professionel, er det vigtigt, du sørger for, at væggelusene ikke kommer igen. Det vi anbefaler er, at man først og fremmest skal vaske alt sit tøj, eller at man fryser det ned til under -18 grader i minimum 2 døgn.

  Kontakt os gerne i dag, hvis du oplever problemer med væggelus. De forsvinder desværre ikke af sig selv og jo hurtigere vi starter behandlingen, jo mindre risiko er der for, at de spredes. 

  Ønsker du derimod professionel råd og vejledning, står vi ligeledes til rådighed for dette. Ring til os på 23 80 02 14 eller send os en mail på kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk. Vi har åbent alle døgnets timer også i weekenden.

  Hvad koster væggelus behandling?

  Det er nødvendigt at benytte en autoriseret skadedyrsbekæmper, som må udlægge og behandle med gift for at bekæmpe væggelus. Andre behandlingsmetoder er ofte nødvendige eksempelvis frysebehandling af dit tøj og tekstiler, inventar samt damp- og varmebehandling. 

  Kontakter du os for væggelus bekæmpelse, vil prisen være fra kr. 1.895,- inkl. moms.

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse