Skip to content

Kundereferencer

"Vi har et træ hvor der er 8 kragereder. Disse krager og deres venner har givet meget hovedbrud, idet de svinede vores biler til og vi måtte vaske dem hver dag og sommetider omlakere bilerne. AAA+ Skadedyrsbekæmperen kom og løste problemet for os i løbet af 3 dage hvor han kom morgen og aften. Deres store viden om fugles gøren og laden er forbløffende. Vi vil helt klart anbefale AAA+ hvis I har problemer med alle slags fugle og ligeledes fuglesikring."
"Vi havde et andet skadedyrsselskab i flere år og havde 70 rottestationer sat op, men intet blev fanget, da der kun var bideblokke i dem. AAA+Skadedyrsbekæmperen kom med 3 SMS fælder og indenfor 3 uger havde de fanget 5 rotter. AAA+ kom indenfor 24 timer efter fangst og har lagt rapport hver gang. Selv i weekenden er de kommet uden det koster ekstra. Nu har vi opsagt det andet firma og kan nøjes med 15 fælder, som ovenikøbet kan flyttes rundt i blokkene - alt efter hvor vi har problemer med rotterne. Fordelen er at ALLE rotter bliver slået ihjel med det samme og når ikke at formere sig og blive et problem. AAA+ er pålidelige, troværdige og kommer når vi kalder."

Dyrenes Beskyttelse

Vi transporterer bortkomne, sårede og omkomne dyr for Dyrenes Beskyttelse. Så kan de dyr, der kan reddes, få den nødvendige hjælp. De dyr, som desværre ikke kan reddes, får en værdig og skånsom behandling.

Skadedyrsbekæmpelse

Alle typer skadedyr

MERE INFORMATION

Skadeservice

Vand- og brandskadeservice Skimmelsvamp

MERE INFORMATION

Rengøring

Professionel rengøring og desinfektion

MERE INFORMATION
Call Now Button