Bekæmpelse af sølvkræ

Sølvkræ bedre kendt som sølvfisk hører ikke til de værste skadedyr. De er ganske harmløse, og bekæmpelse af sølvkræ er ganske ligetil. Sølvkræ forbindes ofte med skægkræ.

Men med sølvkræ befinder de sig oftest i husets våde rum som toilet, bryggers og køkken. De kan i sjældne tilfælde findes på soveværelset. Det er primært disse områder, de befinder sig i, da det er her, de finder deres føde. Det kan være i form af mug eller alger siddende på riste.

De trives i et fugtigt miljø. Af den grund kan høj fugtighed føre til en større mængde af sølvkræ. Men det betyder nødvendigvis ikke, at der er tale om en fugtskade i boligen. Det kan også blot være i perioder med meget nedbør, der forbedrer levevilkårene for sølvkræ. Der findes eksempler, hvor sølvfisken har ernæret sig af andet som tapet og gulvtæpper. Men heldigvis hører dette til sjældenhederne.

Sølvkræ kan være svære at finde og ses oftest om natten, når det er tid til et toiletbesøg. Oplever du derfor problemer med sølvkræ? Så vent ikke med at kontakte os, vi har åbent døgnet rundt. Ring til os på 23 80 02 14.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvordan kan du skille dig af med sølvkræ?

  At skille sig af med sølvkræ er en meget simpel proces. De bekæmpes oftest med såkaldte mikrokapsler. Efter et par dage vil problemet være løst. Disse kapsler er hverken farlige for mennesker eller husdyr, og de lugter heller ikke.

  Mikrokapslerne forhandles ikke i håndkøb til privatpersoner. Det kræver et certifikat og må kun benyttes af en autoriseret skadedyrsbekæmper, som i nogle tilfælde vil gøre brug af en sprøjte behandling. Denne form for bekæmpelse er heller ikke farlig.

  Generer insektet dig, anbefaler vi altid, at du tager fat i en professionel, så det bliver håndteret på den mest professionelle og hensigtsmæssige måde. Du kan enhver tid ringe til os på 23 80 02 14, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi rykker ud 24/7, hvis det skulle blive nødvendigt. Du kan eventuelt sende os en mail: kontakt@skadedyrsbekaemperen.dk, så besvarer vi dig indenfor 24 timer.

  Find os

  Autoriseret skadedyrsbekæmper

  Vi har alle de påkrævede certifikater til bekæmpelse af skadedyr, og benytter kun miljørigtige produkter. Dvs. produkter der hverken er skadelige for mennesker eller husdyr. Derudover har vi en professionel skytte og jæger, og kører for Falck og Dyrenes beskyttelse